Slábnoucí duch na testu, bez krvácení. Jde i tak o biochemické těhu?

nikolnovotna
22. kvě 2019

Ahojte, holky. Je to asi 3 dny, co jsem našla ducha na testu. Poskočilo mi srdíčko štěstím a tak jsem letěla pro další testy. Jenže ejhle. Testy nesílí, jen slábnou, ale totálně do ztracena. Když jsem četla diskuse na toto téma, většinou se čárka ztrácí až třeba po špinění nebo krvácení, ale u mne ani růžový kousek, žádná krev. Šlo o blbé testy, nebo co? Nikdy se mi duch na testu nezkázal, když jsem těhotná nebyla. Prosím prošel si někdo něčím podobným, a přesto se šťastným koncem? Nyní jsem maximálně 12dpo, ale nevím to vůbec přesně, mám i 60ti denní cykly

nikolnovotna
autor
22. kvě 2019

Přikládám fotku testů

nikolnovotna
autor
22. kvě 2019

Jde to zespod nahoru

hasara33
22. kvě 2019

@nikolnovotna obávám se, že nezbývá nic jiného než čekat ...bohužel lepší radu ti tu asi nikdo nedá, samozřejmě můžeš si skočit na krev jako samoplátce, ale myslím, že to je zbytečné .... držím palce aby to vyšlo 😉

fatal_error
22. kvě 2019

Tohle se mi stalo pred synem 2x, slaboucka carka, ktera postupne zmizela a pak prisla menstruace s asi 1 az 2 dny zpozdenim. Je to bezny, sice to zamrzi, jasne, ale o nic nejde, vetsina zacinajicich "tehotenstvi" odejde s menstruaci. Ber to tak, ze ten zarodek nebyl zivotaschopny.
Drzim palce, at priste uz to dopadne. 👍

sudylichozrout
22. kvě 2019

@nikolnovotna ahoj, je mi to lito, ale jde opravdu s nejvetsi pravdepodobnosti o spatne zalozene tehotenstvi, ktere skoncilo vlastne jeste drive, nez poradne zacalo. Embryo bylo poskozene, proto se neuchytilo poradne a brzy prijde menstruace.

nikolnovotna
autor
23. kvě 2019

@fatal_error Ahoj. Promiň, že se k tomu vracím, ale nedalo mi to. Stále čekám, až přijde mrcha. Myslím, že nejpozději zítra by měla přijít. Ještě jsem včera měla doma ovulační test a dva těhotenské. Myslím, že je blbost, abych teď někdy měla ovulaci, ne? A nebo tím zanikajícím těhotenstvím je způsobeno to, že ten ovu test je pozitivní (nebo aspoň hodně výrazný)? A taky jsem včera dělala těhu test a ten byl bílý jako sníh a dneska zase na mně kouknul mini dušík. Teda aspoň si to myslím. Jsem už na nervy. Mělo to být ze srandy, protože jsme se s manželem domluvili, že nakonec si nechám zavést tělísko. Ale těm testům nemám přikládat význam? Nebo mám ještě doufat, že dokud ms nedorazí, může se stát zázrak?

nikolnovotna
autor
23. kvě 2019

Ten spodní je dnešní

aleenka1234
4. čer 2019

@nikolnovotna Jak ti to dopadlo?

nikolnovotna
autor
5. čer 2019

@aleenka1234 Špatně. Včera přišla ms. 😭

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru