Od 27.11. se snažíme o druhé mimčo, (měla bych mít od toho dne plodné dny). A teď od 2.12. každé ráno slabě krvácím, pak zase nic, včera mě bolela pravá strana podbřišku. Mohlo by se jednat o zahnizďování?Menses mám dostat až 14.12. Menses mám pravidelný, jen minulý měsíc jsem si myslela, že se už zadařilo, měla jsem 3 dny zpoždění, nakonec jsem to dostala, tak teoreticky by mohlo být vše uchystáno?
@verusky díky 🙂
@jabadabado a nemôžeš mať práve teraz ovuláciu ? Niektoré ženy počas ovulácie slabo krvácajú alebo špinia tak 2-3 dni. Bo ak aj teraz by ti MS meškala 3 dni, čiže by si ju dostala nie 14.12. ale až 17.12., tak mi to vychádza skôr na tú ovuláciu.
@miskosimko právě jsem nikdy nekrvácela, tak mě to překvapilo, u prvního jsem zakrvácela jednou a to hodně silně tuším den nebo dva po vynechání mensesu, těhu test byl pozitivní, myslela jsem si, že je vše ztraceno a nebylo, ale jinak během měsíce nikdy nic.....
já to tak měla.... přerušovaně jsem skoro měsíc špinila... třeba dva dny taková slabě hnědá barva a až pak jsem zjistila, že jsem těhotná 🙂
@mysicka00 no já vůbec těhu neplánovala a brala jsem HA (otěhotněla jsem po prášcích na nemoc, co mi snížily účinnost HA).. ovulaci jsem dle dr. měla až ke konci cyklu, protože jsem měla termín dle MS 17.11. a termín dle utz až 30.11. a dle výpočtu dr. jsem otěhotněla cca 28.2. a těhu test jsem si dělala až 10.4. na naléhání kamarádky, protože krom toho špinění mi bylo už několik dní strašně divně, při čištění zubů mě natahovalo, nechutnala mi cigareta a jídla, na které jsem byla zvyklá, měla jsem červená líčka a skleněné oči.... takže v tomhle až tak neporadím a nemohu posoudit...
@mysicka00 jeste nehaz flintu do zita..... Zkusila bych jeste testovat..... ja zkousela testovat , az 14 dni po ovu a pak byly 2 // 🙂
@monikafrystakova já právě měla nejspíše ovu v ty dny milování a dnes je to od toho 22dní :/ tak to už je moc
Už jsem zmatená, dnes jsem začala krvácet jako při mensesu, přitom jsem od toho 27.11. měla mít plodné dny, dělala jsem si ovulační testy, slabé čárky, měla jsem jen dva, dělala jsem je v rozmezí těch plodných dnů, je možné, že se mi tělo zbláznilo a dostala jsem to dřív?Nebo je ještě nějaká šance a uvidím kolem toho 14.12? Teď bych vůebc nevěděla, od kdy počítat 1 DC ☹
@jabadabadoo bolí te břicho? Krvácení sílí? Jinak mivas MS pravidelně? Ovulku vis i podle jiných věci než z testu? Hlen apod.....?
@jabadabadoo neporadim, nemam zkusenost... jen vim, ze cykly se obcas zblaznit mohou...
@tarra27 právě, že jo ☹, podle mě je to teď jasný menses, do teď jsem měla od porodu menstruaci pravidelnou, tělo jak hodinky, takhle jsem to neměla pravidelný ani s HA před těhotenstvím, minulý měsíc jsem měla poprvé zpoždění, 3 den jsem to dostala a teď to mám zas takhle ☹, je fakt, že jsme teď měli úmrtí v rodině, tak asi nervy..fakt nevím
@jabadabadoo tak to je jasný....nervy stres.....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jabadabadoo podle me to mozne je... tak drzim palce 🙂