Slabá MS na začátku těhotenství. Stalo se vám to?

michaela1891
31. bře 2020

Zdravim. Ktera z vas mela slabou ms jeste na zacatku tehotenstvi? Mela jsem to 24.3 jen malo a dnes rano na testu dobre viditelneho ducha. Tak byl test vadnej nebo ja 😁

papousekpaja
31. bře 2020

Ahoj, ja jsem v terminu menzesu, respektive par dni pred nim zacala slabe krvacet, krvaceni trvalo 5 dni, bylo opravdu slabe, ale byla to cista krev a ani po 5 dnech se mi normalni menzes nerozjel, tak jsem si udelala test a byl pozitivni, jenze pak jsem zacala krvacet trochu vic, ale test silil, tak jsem se vydala radeji k doktoru a ted mi zbyva pouchych 9 tydnu do TP. Takze, ti preji, aby jsi mela nakonec, prez prekazky, take statny prubeh jako ja 😉

terinka212
31. bře 2020

@michaela1891 taky sem to měla a test sílil. Jenže to pak dopadlo špatně dostala sem ms po týdnu 😢

terka80
31. bře 2020

@michaela1891 resim zrovna to stejne,vcera termin ms misto toho jen spineni i dnes a delala sem tt ale myslim si ze na nem je ryska misto druhe carky,takze ted vyckam co bude jestli se ms rozjede kdyz ne v patek zajdu na krev

slunickova
2. dub 2020

@michaela1891 tak jak to dopadlo,zesilil ti test?

michaela1891
autor
4. dub 2020

@slunickova delala jsem ho druhy den ráno nebylo tam vubec nic a od toho dne uz jsem nemela chut na dalsi. Nechci si nic vsugerovavat ale jedine co tak slabe boli podbrisek. Jinak teplota nic, prsa neboli, neni mi zle ani nic jineho. Tak ja nevim

slunickova
4. dub 2020

@michaela1891 to me mrzi zrejme biochemicke tehu

nagojka
5. dub 2020

Ja vsadila HA v polovine rijna a az do ted jsem mela MS kazdej mesic minimalne o 6 zpozdeni..to bylo strasny ja blaznila jak prastena...tolik tehotenstkych testu co sem udelala a tolik zklamani😂ted po pul roce jsem MS dostala ba naopak o tyden drvív nez byl termin...jeste tyden pred tim uz me zacalo lehce bolet v podbrisku..4 dny pred MS jsem mela hnedy vytok..pak jeden den absolutne nic a pak nakonec dorazila MS ktera v podstate trvala 3 dny a pak zas jen 2 dny pouhe spineni...ted jsem tyden po MS a v podrbrisku me obcas boli stale..takova menstruacni bolest jakoby...nekdy mi to prijde az jako v trislech...jsem desne unavena ale jinak absolutne zadne priznaky tehu takze tu MS beru jako klasickou a tehotenstky test odmitam delat dokavad nebudu zvracet😀kazdopadne tento mesic MS byla uplne jina a uplne mimo rezim nez sem zvykla...Telo a si semnou hraje a hormony si delaji co chteji..sem z toho zoufala ale snad se to brzo srovna abych mohla konecne poradne a pravidelne pocitat plodne dny🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru