Slabá MS. Čím by to mohlo být?

klarunda001
13. črc 2022

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně MS.
S přítelem jsem měla sex naposledy 22.2 menstruace následně třetí den 25.2 přišla. 22.2 to byl zároveň 4 den po dobrani 3 plata antikonecepce takže prostě pauzu. Další plato už jsem nezačínala. Měla jsem problémy takže jsem HA vysadila.
Sex byl s kondomem a partner se do mě neudělal (vždy sex s kondomem) . V dubnu se mi spozdila MS a měla jsem cyklus 48 dnů.
Šla jsem v květnu na gyndu a tam se mě jenom zeptali při ultrazvuku jestli nejsem těhotná ja řekla že si myslím že ne. Paní doktorka mi jenom) řekla ať si udělám test ze mam zvýšenou sliznici. Test jsem si udělala a vyšel negativní. Paní doktorka tudíž řekla že dostanu za pár dní MS. O dva dny později jsem MS dostala. V červnu přišla MS taky ale velmi silnou jsem měla jenom 3 dny což mívám více dní. Pak byla už hodně slabá.
Dnes přišla MS taky. Když přišla byla hodně silná ale teď už je slabá nevíte čím by to mohlo být?
Posledni týden jsem byla nemocná mohlo by to být tím?
Mohla bych být těhotná preejakulatem
Říkám si třeba jestli partner do mě nedal preejakulat. Když mě třeba dělal prstami tak se při tom taky mohl uspokojovat. A právě kdyže měnil ruce dát ho do mě. Ale to je jenom moje teorie. Nevím jestli si Partner při tom též dělá. On mě totiž občas dělá ze zadu. Jinak naposledy mě prstil v dubnu uspokojovat a

klarunda001
autor
13. črc 2022

@klarunda001 test jsem si nedávno dělala a byl negativní

klarunda001
autor
13. črc 2022

@klarunda001 lekla jsem se tě slabé MS první den. Tak mi prosím nepište jaká jsem blbá že nevím jak funguje oplodnění. Ano vím jak funguje. Ale toto mi nějaká nejde do hlavy

klarunda001
autor
13. črc 2022

@klarunda001 jinak nebrala jsem žádné antibiotika. Maximálně vitamín B, acetylcystein, a cucaci tabletky islandský lišejnik. A dnes jsem si vzala ibalgin. Jak jsem měla ráno hodně bolestivou a silnou MS tak jsem si ho vzala.

katule1990
13. črc 2022

@klarunda001 Jakože bys byla skoro 5 měsíců těhotná a nevěděla o tom 😂? Ne, těhotná fakt nejseš 😅. Beztak je to zase troll 🙄.

klokanka31
13. črc 2022

@katule1990 Troll, tyhle dotazy tu jsou každou chvíli.

wladimira
13. črc 2022

@klarunda001 Tvl holka tohle je už fakt na návštěvu psychologa 🙈🤷🏻‍♀️

wladimira
13. črc 2022

@klarunda001 a jestli nejsi ta co tady pořad trolí
Tak mas jen rozházené hormony z te vysazené antikoncepce někomu to trvá třeba rok než se cyklus normálně srovná

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru