Zdravím, chtěla bych vás požádat o radu, názor či vaše zkušenosti. Pátrala jsem všude možně, ale nikde jsem nenarazila na takovou odpověď, aby mě "uspokojila"😒 ). Tím se předem chci omluvit, že sem přidávám stejnou/podobnou diskuzi (většina co jsem našla byla několik let stará). Nicméně k jádru věci. Tento měsíc jsem očekávala MS. Přišla, ale o dva dny dříve (normálně jí mám pravidelnou, max den zpoždění) a nebyla to taková ta "klasika" jako vždy... Nic mě nebolelo, vždy týden před MS vím, že dorazí (bolí mě prsa, v podbřišku a celkově cítím, že už je to tady 🙄 ). Tentokrát jsem neměla žádné bolesti, přišla z ničeho nic. Další co mě překvapilo, byla slabost MS. Já mám vážně silnou MS v den kdy jí dostanu je už tak silná, že musím měnit každou hodinu. Tentokrát to bylo spíše špinění, které jsem nikdy na začátku neměla. Řekla jsem si, že se mi to třeba druhý den rozjede... bohužel, právě naopak, byla jsem úplně čistá. Takhle to bylo celých 7 dní, jen špinění nebo nic a vůbec nic mě nebolelo. Den po MS (zda tomu tak můžu říkat 😀) mě začalo bolet v podbřišku a prsa, jako bych to měla dostat, ale tentokrát svou "klasiku" to trvá už týden. Vím, že je tu možnost těhotenství a proto bych chtěla slyšet zkušenosti těch, které měli stejný či podobný problém a co z toho nakonec bylo 🙂popřípadě, kdy je vhodné si udělat T. Test, aby ukázal //. Za jakoukoliv slušnou reakci budu vděčná. 🙂
Test muzes udelat hned.
Tak jsem si dnes ráno udělala test a vyšel negativně 😒 . Čekala jsem opak, protože by se tím vše vysvětlilo.
Nemocná jsem nebyla takový rok a jediný prášek, který jsem měla byl brufen. 😕. Najdu si nějakého gynekologa. 🙂.
@meytal
Zkus test z Benu lékárny který ti ukáže těhotenství až 4 dny před MS. Mně vychazel negativní i digitální test, mamatest i pepino. A tento obyčejný z Benu mi ukazuje jasně viditelnou čárku. Stejně tak mám i příznaky. Jsem nafouklá, bolí mě podbrisek a jsem šílené unavená. Místo špinění před MS se mi naopak zvýšil bílý výtok. Zítra si jdu ještě pro jeden test protože pořad nevěřím tomu ze jsem po jedné MS od potratu otěhotněla 😀
@markyzzaa
Ahoj, moc děkuji za tip 🙂
Já si dělala test z lékárny Dr. Max a nic.
Mohla bych tě poprosit o popis krabičky? Koukala jsem na jejich eshop a mají jich tam opravdu hodně 😀
Zajímavé, to bych nečekala, hlavně je zvláštní, že ti to ukazuje jen jeden test 😲
Ale gratuluji. 👏 👶 🙂
Dnes už ukázal slabou pozitivní i pepino test. Takže Benu test se nespletl 🙂
@biton take jste byla těhotná ? Mam ted neco podobneho vlastne uplne stejne jak pani. Ms jsem dostala o den drive bez jakekoluv bolesti bricha a rovnou slaba ms, ktera trvala 3 dny, 4 jeste trosku a konec. Vsechny dny uplne stejna intenzita i zbarveni proste uplne jina ms. Jiz 3 dny predtim jsem zacala hrozne behat na malou a porad se me zdaji zive sny... ted po skonceni ms nebo co to bylo me boli prsa a bricho jak kdybych to mela dostar. Prsa me pali a jsou zvetsena..pricitam to hormonum a ubytku estrogenu ve svem tele... test jsem si delala 4 den MS jen obycejny, ale negativni.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na nic bych nečekala a udělala test... jestliže už byl termín, kdy jsi měla mít normálně menzes, tak by test měl ukázat pravdu. Jinak nebyla jsi třeba nemocná? Různé léky mohou cyklus hodně ovlivnit...