Slabá menstruace a tlak v podbřišku, jsem těhotná?

emma244
4. říj 2015

Ahoj holky,
celý den přemýšlím, jestli založit novou diskuzi nebo ne. No asi se potřebuju trochu vykecat.
V pátek 25.9.2015 jsem po týdnu zpoždění dostala ms (tt jsem si dělala ten pátek ráno když jsem ještě ms neměla a vyšel negat.). MS byla ale slabá - hodně slabá (1 vlož./den). Ani se nijak -neohlásila-, vždycky mě bolí záda. Od čtvrtka mám lehké píchání a tlak v podbřišku a bolely mě dost oba vaječníky (nejdřív mě napadlo jestli to nemám z nastydnutí) - vaječníky už bolet přestaly ale tlak v podbřišku mám pořád. Prsa nebolí.

TT doma nemám, ale zítra si ho pro jistotu koupím i když si nemyslím že by to těhu mohlo být. Neměla jste to některá stejně? Třeba cysta nebo tak?
Dnes jsem si dělala jen ovu (jen tak ze zvědavosti) a ten je pozitivní, ne úplná dálnice, ale pozitivní je.

Díky moc za jakoukoliv zkušenost.

nikush150
4. říj 2015

Ahoj, zrovna já tě nepotěším, přesně takto to měla kamarádka a zjistila, že je těhu, i když zjistili, že už je ve 3. měsíci do té doby žádné příznaky, pak najednou bum

xholan
4. říj 2015

Ahojky, nevím, jestli se snažíte o mimi či nikoliv, ale já jsem takhle taky měla začátek těhu - dostala jsem velice slabou MS (my jsme se tedy snažili, takže to bylo zklamání že se jako nezadařilo) nicméně mi to bylo podezřelé, že je MS tak divná krátká, tak jsem si udělala test a bylo to tam 🙂

emma244
autor
4. říj 2015

@nikush150
@xholan Kdyby to bylo náhodou těhu, tak bychom byli fakt šťastní 🙂 Zatím tomu dáváme pořád ještě čas, takže by to pro nás bylo příjemné překvapení.. Jen si říkám že ten pátek ještě než ms přišla takbyl tt negat. tak je mi to trochu divný.. Nevím kdy byla ovu.. no koupím test a uvidíme 🙂 Díky holky

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru