Slabá čárka po limitu, můžu být těhu?

lucie2333
26. lis 2014

Ahoj holky,prosim poradte...mam asi pet dni do ms,dnes rano jsem si delala test-negativni,kdyz jsem prisla odpoledne domu,byla tam slaba carka,je to mamatest 10,myslite,ze to muze byt tehu ? 😉

lucie2333
autor
26. lis 2014
majkylove
26. lis 2014

@lucie2333 slyšela jsem že mamatest dělá hodně často duchy,ale tohle se mi zdá na ducha moc silné,ale zas na druhou stranu 5 dní do ms je ještě dost,asi bych tomu ještě nevěřila.radím koupit testy dr max a testnout až tak o víkendu 😉

lucie2333
autor
26. lis 2014

Taky se mi prave nechce moc verit ☹ moc dekuji za radu a urcite vyzkousim o vikendu test znovu a budu doufat,ze tam budou // 😉

lenkavd
26. lis 2014

@lucie2333 tohle podle mne duch nebude. Aby se takto čárka udělala (i po limitu), nějaké HCG tam být musí. Jen nižší, než je citlivost testu. Na druhou stranu ale dělat test 4 dní před MS nemá smysl, můžeš být zbytečně zklamaná. Cca 60-70 oplodněných vajíček blbě zaniduje a odchází. Takže před MS mužeš mít regulerní čárku a stejně to perspektivní těhu není, je to tzv. minipotrat, který je absolutně běžný a když se nedělají testy moc brzy, ani o tom nevíš, max máš lehce zpožděnou MS. Být tebou počkám do termínu MS a když se neobjeví, zkusila bych udělat test...
Jinak já u druhé měla pocit, že jsem těhotná, byl to den očekávané MS, ta nepřišla, udělala jsem si test a v časovém limitu negativní, tak jsem ho vyhodila. Asi za hodinu jsem šla něco vyhodit do koše a koukám ona tam hodně jasná čárka. Další den už se objevila čárka i v limitu....

lucie2333
autor
26. lis 2014

@lenkavd Moc dekuji za odpoved 😉 jj vim,ze je hloupost delat test takhle brzy,ale jsem strasne nedockava...a ted mi stejne nezbyva nez cekat,ze uz to tentokrat vyjde....😉

lenkavd
26. lis 2014

@lucie2333 mně je to jasné 😀 Taky si to pamatuji, jak se člověk těší, jestli už to konečně vyšlo a nemůže se dočkat, kdy si udělá test... 😝 😀 Přeji, ať je pozitivní i za týden 🙂

lucie2333
autor
26. lis 2014

Moc dekuji 🙂 😉

pantagrel
26. lis 2014

Doporučuji pokud opravdu chcete co nejrychlejší zprávy 🙂 digitální test....já měla některý test negativní, jinde ducha....digitální test určí i délku těhotenství....

rousse
26. lis 2014

@lucie2333 já to měla takhle uplně stejně u prvního těhu - už týden před MS mě strašně bolely prsa, tak jsem si 5 dní před MS dělala test a nic a když jsem ho po půl hoďce chtěla vyhodit, tak tam byl duch skoro stejný jako tenhle a nakonec to tam bylo🙂

apollonka
27. lis 2014

Ja bych řekla ze je tam 😊 mela jsem to uplne stejne 😊 a testovala sem kazde ráno potom 😃 a v den kdy měla dorazit ms jsem udělala digitální clear blue sla jsem k zubaři tak jsem to potřebovala vedet a bylo to tam 😊 drzim pesticky 😊

lucie2333
autor
27. lis 2014

Holky moc dekuji za zpravy 🙂 tak doufam,ze budu stejny pripad jako apollonka 😉

apacheee
AMBASADORKA
27. lis 2014

@lucie2333 Vloni, na začátku prosince jsem měla fakt vtíravý pocit, že jsem těhotná. Bylo navečer, takže o ranní moči nemohla být ani řeč🙂 Samozřejmě jsem nevydržela a testaovala. Do té určené doby se nic neobjevilo, pak jsem test nechala ležet na okně a asi za půl hodinky jsem se podívala znovu. A byl tam - malinký pidi dušík - začala jsem googlit a vyčetla, že by to přece jen mělo být těhu. A teď už mám tříměsíčního chlapečka🙂 Přeju, ať sílí🙂

lucie2333
autor
28. lis 2014

Holky,tak dnesni test bohuzel snehobily ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru