Ahoj mám na Vás dotaz.Ms jsem měla dostat v pondělí,už 3 dny si dělám test a čárka na testu je stále velice slabá.Spíše bych řekla,že duch,ale ostatní ho také vidí.Ovulace proběhla 16den od poslední MS a i snažení.Tak teď nevím zda něco není špatně?Už pár dnů mě bolí střídavě levý a pravý vaječník.Před dvěma dny jsem měla i průhledný výtok.Jsem z toho malinko zmatená.Jelikož u prvního syna se mi jasná a zřetelná čárka objevila v den očekávané MS a žádné bolesti vaječníků jsem neměla.Měla jste to také některá?Bojím se aby to třeba nebylo mimoděložní těhotenství nebo tak ☹ .Děkuji všem za každou radu.
No dělala jsem si přímo OVU test a snažení proběhlo v ten den,jiné ne.Takže vím s přesností,že to bylo 16den.No právě na krev se mi zatím moc nechce.Tedy na gyndu chci volat v pondělí a pak tam zajít.Mám dost strach,jelikož je to úplně jiný průběh než jsem měla u syna.Mate mě tam ta slabá čárka a bolesti.Tedy spíše píchání... 😒
@renlu Ahoj. Vaječníky Tě bolet můžou a není to špatné znamení. Osobně si mylím, že zkus znovu test, ale nejdříve až v to pondělí, kdy máš dostat MS. Buď v klidu a zbytečně se nestresuj, protože mimoděložní těhotenství by se takhle brzy neprojevilo 😉 Takže...v pondělí očekávám s Tebou dvě regulérní čárky, jo? 😀
@sal80 já právě MS měla dostat už toto pondělí.Cyklus mám vždy 25-28 dnů.Nikdy déle...Uff,tak s těma vaječníkama jsem si oddychla,právě kamarádka mě strašila mimoděložním,že pokud mě bolí vaječníky a na testu je jen slaboulinká čárka,že je to mimoděložní..Tak jsem se zalekla....No kéž by se // objevili... 🙂
@kalipso Tak to jsi mě celkem uklidnila a píchalo Tě tam také?
@sal80 Mám také mamatest,ten jsem použila i u syna a byli tam dvě koleje v den MS,tak proto i tak pochybuji...No teď jsem testovala 3 krát a čárka je stále stejná...Tak já tedy testnu až v sobotu a uvidím zda tam nebude nějaká změna...Děkuji moc za uklidnění...
Nene teď je to úplně jiné než to bylo.Ale mnoho žen to tak má,že je bolí v podbříšku,ale tamto byla bolest jiná.Tobě držím palce ať je to jinak.
Ahojky, mám dotaz.. ovu mi proběhla asi před 7 dny a už tak 4 dny mě hrozně bolí vaječníky. Ta bolest se třídá a spíš to píchá, nebo je to takovej tlak. V době ovu jsme sexovali, tak nevim zda je možnost že by to vyšlo a byla bych těhotná, nebo jestli to spíš není zánět nebo něco? Kdy myslíte že si můžu udělat první mamatest?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@renlu Ahoj, asi bych osobně šla na gyndu ať vezmou krev, jestli HCG stoupá nebo ne, ty domácí testy sice fungují, ale nespoléhala bych na ně 100%, z krve to bude jasné. Držím pěsti, je možné, že ovulace byla později než si myslíš. 🙂