Slabá čárka na testu

aziazi
27. říj 2017

Dobrý den, ovulaci jsem měla 19.10. a včera jsem si dělala těh. test a vyšla mi slabá čárka, spíš obrys, jde mi o to, zda jí vidím jen já, poradíte? Vím, že je to brzo si dělat test. Ten vlevo je z prvního těhu. Děkuji

linee
27. říj 2017

Fotka hodne zkresluje, slabulinko tam neco vidim, ale kdyz vis sama, ze je brzo testovat, tak proc jeste par dni nepockas?😉

aziazi
autor
27. říj 2017

@linee nedočkavá, :D praštěna jsem no :D

linee
27. říj 2017

@aziazi se jen zbytecne stresujes...

aziazi
autor
27. říj 2017

@linee jen jsem chtěla vědět,zda ji vidim jen ja. V pohodě,zkusím test v příštím týdnu 😉

pstrosik17
28. říj 2017

Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, kdy je dobré jít k doktorovi, abych si nechala potvrdit těhotenství. Menstruaci mám dostat až zítra,ale jelikož se s partnerem o dítě snažíme,tak jsem si dneska udělala test. Druhá čárka je sice slabá, ale je tam. Může se druhá čárka objevit i když nebudu těhotná? Předem děkuji

luciebx
28. říj 2017

@pstrosik17 gratulace. Na utz vidět Nic nebude. Klidně bych dva týdny pockala než bych šla k dr.

pstrosik17
28. říj 2017

@luciebx Děkuji. To budou nejdelší dva týdny 😀

aziazi
autor
2. lis 2017

Dobrý večer,chci se zeptat,jak jsem psala výše, MS zatim nedorazila. Bojim se udělat druhý teh test.,aby nebyl negativní... myslite že by druhá čárka by už tam byla znát,dnes 28 dni ... či je to ještě brzy?

linee
2. lis 2017

@aziazi rozhodne ma. Od posledniho testu ubehlo +-5 dni, rozhodne to chce zkusit.Kdy ma prijit ms? Kdyz pises, ze nedorazila, tak kdy mela?

aziazi
autor
2. lis 2017

@linee minuly měsíc po laparoskopicke operaci přišla za 25 dní,měla jsem ji šíleně silnou. Před operací jsem Ms mela do 28 dni...

linee
2. lis 2017

@aziazi no a kdy ted mela prijit nebo kdy byla naposledy?

sheel
2. lis 2017

@aziazi slaboučká tam je, zkoušela jsi z krve? 😉

aziazi
autor
3. lis 2017

Tak bohužel, ráno se dostavila menses 😢

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru