Ahoj holky vidíte tam něco? Z ranní moči je tam duch a z odpolední skoro nic vidět není.. A minulý týden MS.. Slabá ale trvala 5 dní..
@petta1 udělala bych další test aspoň za 2 dny, hned z rána. Vadné testy nejsou, jakmile se oplodnění vajíčko, začne produkovat HCG hormon, ale může se stát, že se neuhnízdí, ale na prvních testech už HCG se zachytí a na dalším třeba už ne, stalo se mi to letos, testy co dělají falešnou čárku jsou vzácné a je jich minimum. Tak uvidíte za dva dny 😉
@petta1 držím palečky 💚
Mě teď napadlo jestli se neuhnizdili místo jednoho vajíčka dvě a jedno neodeslo s ms.. Ale to bude asi blbost.. Protože ten duch na těhotenském testu je víc vidět než včera.
@petta1 kup te ještě jiný test třeba https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjcwd... tento nebo z dm nebo zítra ráno zajděte na krev při biochemickem taky chvyli trvá než // nejsou na testu
@lencaa11 Začalo mě píchat u vaječníku. Antikoncepci beru pravidelně. Dnes jsem si dělala ten test, 16 a 12 dní od sexu. Vyšel negativní ale bojím se že je výsledek neplatný neboť moč asi nebyla dost koncentrovaný a testovala jsem brzy. Ms jsem měla, silnější špinění. Je možné, že to píchání je uhnízdění?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petta1 to vypadá že je to na dobre cestě udělala bych další den test ☘️☘️