Ahoj holky.. Jsem něco přes dva týdny po IUI a včera odpoledne jsem si dělala LadyMax, kde byla slabě viditelná druhá čárka.. utíkala jsem pro digitest, který vyšel negativně.. dnes ráno dva testy, opět slabě viditelné čárky... co myslíte??
Ono asi budes muset pockat.udelej si test za 2 dny a uvidis.me dr.Max nikdy nedelal falesne duchy...drzim palce
Ahojte holky, uz jsem tady opet zas s tim co me trapi. Ve ctvrtek jsem byla na krev,hcg 119, v sobotu jsem mela bolesti na prave strane, hnedy vytok a pak i jasne cerveny (jednalo se o dve vetsi kanky na intimce, nic dlouhodobeho). V pondeli na ultrazvuku nic videt nebylo, za tyden mam jit zas. Krev mi nevzali, aby se zjistilo,zda hcg stoupa.. Carky na testech sili.. Mam z toho zvlastni pocit.. Co myslite? Mate nekdo podobnou zkusenost? Uz jsem toho i hodne pocetla o mimodeloznim a z toho mam nejvetsi strach.. Jsem cca tri, skoro ctyri tydny po inseminaci.
@lolita109 Vypadá jako pepino test. Stačí použít návod co byl u testu a logické uvažování a dostane se vám výsledku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Clearblue má citlivost od 25 ,nevím zda ten lady max mas 10,ale je pravda že můžou dělat falešné duchy.... kup si ještě jednu značku,mne vyhovoval Benu z Benu lékárny,nebo zase clearblue pokud to bude těhotenství,tak se bude hladina hcg zdvojnásobit,takze zítra by tam už plusko být muselo a máš jistotu