Ahoj holky,
dnes je to 11 den "po" a udělala jsem si test.
Potřebovala bych znát váš názor, zda také vidíte druhou čárku, nebo zda jsem si to vsugerovala, případně jaké jsou vaše zkušenosti s TT?
Mockrát děkuji za váš čas 🙂
Taky něco vidím 🙂
Ak by tam aj niečo bolo, ešte to nič neznamená a stále môže prísť MS...takže testuj až po vynechaní.
Přesně takovou jsem měla 11 DPO taky a v červnu z toho bude mimi 🙂 Akorát asi záleží na druhu testu. Já měla Dr. Max, ale snad prý mamatesty dělají falešné čárky.... Držím pěsti!
Děkuji 🙂
taky držím pěsti - jinak určitě koupit jiný test než mamtesty - jsou fakt k ničemu. I já vidím slabou čárečku
Tak ted mě poprvé v životě probudil uprostřed noci hlad.... To je fakt divné
@katherinekatee doporučuji koupit jiný test, já teď měla fakt krásnou druhou čárku právě na mamatestu a těhotná nejsem a nebyla jsem, nechala jsem si nabrat krev na hcg a výsledek 0..... ☹
holky, jaký test je tedy v ranném stadiu z vašich zkušeností nejlepší????
@katherinekatee Myslím, že tam je ducháček 🙂
No ja se právě obavam, že to bude omyl... Protože dnes žadna :(
@katherinekatee jsem na tom uplne stejne... mam 8dni po ocekavane ms a na mamatestech dusici a na maxtestech snehobilo... ach jo
Takovy jsem mela minuly cyklus taky, a nic. Mammatesty uz nikdy.
@katherinekatee duch tam je a jeslti te to potesi, tak muj duch byl tak, ze jsem ho videla ja a na fotce vubec, takze tady sile blbe, ale je videt i na fotce, takze silnejsi nez muj 🙂 a ted jsem v 7 tt
@katherinekatee jeste nezoufej, hcg roste co dva dny, takze zkus zitra a uvidis. 😉
@jahodarka tak zase "duch", potrebovala bych sehnat jiny test nez ten mamatest, ale vsude v lekarnach ted narazim jen na nej 🤐
@katherinekatee v Praze vubec není problém sehnat jiný test, mají jich všude mraky, jsem zvedavá jak to dopadne 🙂
@evcann to mas pravdu, ale zatim jsem mela smulu. Vzdycky 3h vanocni fronta a pak mamatest 😅
@katherinekatee tak Tesco Letnany, tam vcera bez front a vyber maji velky 🙂 je do Dr. Max tam mama ani nemaji
Nebo v DM drogerii, pepino test 🙂
@katherinekatee kolikaty jsi den cyklu? Tady se sice mamatesty ted hani, ale me prisly vzdycky spolehlivy. Z moji zkusenosti (a testu jsem si delala fakt snad stovky) nikdy! neni duch kdyz neni tehotenstvi. Test muze byt falesne negativni, ale fakesne pozitivni snad maximalne z Pregnylu a ty nejsi po ivf, ne? Maximalne u levnejsich testu rozpita barva, ale to poznas. Koukas se na citlivost testu? Ty ted potrebujes citlivost 10ml. Kdyz mrknes ke me do alba, mam tam nafoceny testy den po dni. DM test je treba prima, ale je to citlivost 25 ml, tak si to vezmi, ze to mas o 2,5x vic hcg, ktere musis mit v tele, to ti naroste za 3 dny! Ja bych u mamatestu klido zustala, fakt me nkdy nezklamaly.
@katherinekatee jo a jeste ti musim rict, vyprdni se na utraceni za drahe testy, neni ZADNY rozdil mezi testem za dvacku nebo za dve stovky. Opravdu zalezi jen na tom, od jake hladiny hcg jsou schopny vysledek zaznamenat..
@jahodarka ty jsi zlata, mam to dostat 24-25.12 tak mozna pockam no, koukala jsem mas nadherne deti 🙂 moc gratuluji !
Holky tak jsem to měla dostat 25.12 a nic, ale žadna druha čarka
@katherinekatee mamatesty prý dělají falešňáky...mě ho nikdy neudělal...ale jistota je asi zajít na krev a pak uvidíš... 😉
I já měla takovou 12 den "po". Dnes 29+1tt 🙂
Ja takového ducha na mamatestu mela taky-testovala jsem v den kdy ms mela dojit a duch,dalsi den ms dorazila a není to ma jedina zkušenost s mamatesty-uz nikdy vice a to kdybych mela jet do lekarny 30km-a to myslim vazne!Hodne krat me sklamal-nyni mam krasne pozitivni test-predcasny darek k Vanocum a kupovala jsem ho na netu-nevim zda se muzou davat odkazy,ale pokud chces,hodim to ho do zprávy!
@veraakubik tak jo, moc děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to spatne videt, ale rekla bych, ze tam duch je. Zkus idealne pozitri, ale to urcite nevydrzis 😀 , takze zitra. 😉