Silný duch na testu a MS. Proč je silnější, když mám ms?

fafrle
24. čer 2020

Ahoj, asi budu za krávu ale jsem mírně překvapená a nevím nějak co si myslet.. Prosím neurazejte mě.. Jen se ptám protože se mi tohle ještě nestalo.. Před příchodem MS mírně mírně zle a byla jsem opravdu na facku - náladova tak jsem si v den kdy měla přijít mS udělala test a ten byl prostě negativní maximálně měl stín něčeho čehosi, spíše ryska a já pak po par hodinách dostala normálně MS - byla jako vždy, bolestivá, silná první den prostě tak jak to mělo bejt druhý to bylo už mnohem slabší a třetí což je dnes to ráno bxlo jrn špinění a teď zase silnější ale bylo mi po ránu strašně zle a říkám si.. Hele máš tu poslední test.. Tak si ho udělám a ejhle.. Růžovej duch.. Test jr dr max a nikdy mi takto falešný výsledek neudělal.. Úplně stejný byl jen jednou a to když jsem byla opravdu těhotná ale tu MS nechápu.. Proč test je silnější když mám ms? Jako beru to jako negativní a že těhotná prostě nejsem ale zajimalo by mě to.. Díky

fafrle
autor
24. čer 2020

Na fotce je to fakt blbě vidět ale v reálu je duch fakt růžovej a bije to do očí 🤷‍♀️

jjasmina
24. čer 2020

Jestli chcete mít jistotu zajděte si na krev jako samoplatce

jaja01k
24. čer 2020

@fafrle Některé ženy mají menstruaci, i když jsou těhotné. Zkusila bych jiný test.

rikatoka
24. čer 2020

Nemusí to být menstruace, ale krvácení pri zahnizdovani vajíčka. Jistotu asi budete mít jen z té krve nebo zkusit za pár dní znovu testovat.

zizkmi
24. čer 2020

@fafrle ja tam ducha vidim, takze bych za 2 dny udelala dalsi test, mozna jinou znacku. Menses tehotenstvi nevylucuje.

zizkmi
24. čer 2020

@fafrle ja tam ducha vidim, takze bych za 2 dny udelala dalsi test, mozna jinou znacku. Menses tehotenstvi nevylucuje.

gutentag
24. čer 2020

Ahojky, já mám něco podobného, tohle je taky dr. max dělány den před menstruací. Která přišla o den déle a trvala jen 2 dny. Dnes je to 3 den a už jen menší hnědé spinění. Stále cítím podbrisek a prsa. Test už jsem nedělala.

fafrle
autor
24. čer 2020

Takhle vypadal z blízká.. Tu je r vidět že je to růžové ale mám dojem že je to jen vadný test

leniczka23
24. čer 2020

Ten duch ta může být právě kvůli ty menstruaci, během ní se totiž zvedá hladina hormonů v těle včetně HCG které je v těle v minimálním množství přítomno ibez těhotenství. Dnešní testy jsou natolik citlivé, že tuhle zvýšenou hladinu můžou detekovat. Já bych zkusila test za dva dny. Pokud bude sílit, zašla bych pak k Dr. Pokud bude stále stejný, je to nejspíš jak píšu.

dzalli
24. čer 2020

ja myslim, ze jedina cesta je zkusit treba za dva dny zase test🙂

jade85
24. čer 2020

Řekla bych, že je to buď biochemické těhotenství, které odchází s ms nebo začínající těhotenství, kdy krvácení je uhnizďování. Bude jasno za pár dní, buď druhá čárka zmizí nebo zesílí...

fafrle
autor
24. čer 2020

@jade85 MS přišla v termínu jak měla a krve je víc než jen špinění tak orave nevím zda by to mohlo být uhnizdovani

jjasmina
24. čer 2020

@fafrle to nejspíš ne

jade85
24. čer 2020

@fafrle Hmm, tak jestli bylo krve víc, uhnizďování spíš ne. Ale jak už bylo řečeno, jsou ženy, co mají pravidelné krvácení i v těhotenství. A nebo prostě těhotenství, co se neudrželo (tělo ví proč) a odešlo s menstruací a nebo nějaká hormonální nerovnováha. Sama jsem zvědavá, co z toho bude, dejte vědět 🙂

jasmina1992
25. čer 2020

@fafrle Mě tenkrát bylo divně před ms tak den před ní jsi udělala tt měla jsem tam podobně jako vy čárku. Hned na to druhý ten přišla ms v termínu tak jsem si říkala hmm těhotenství se nekoná. Odmenstruovala jsem 5 dní a stále mi bylo divně asi týden po své ms jsem udělala další test 13 DC a úplně pozitivní hcg v krvi 856 ale nastalo klesání a volný potrat do další Ms. Bohužel má zkušenost ☹️Jinak Dr max testy mi dělají duchy permanentně.

geilinka
25. čer 2020

já jsem měla u druhého ,,duchařský test" dva dny poté byl taky nejistý. koupila jsem pro jistotu jinou značku a ten ještě tentýž den vyskočil ihned pozitivní. byla jsem v 5-6 týdnu.
Kamarádka zase měla silnou ms a pozitivní test. Na gyndě jí řekli, že šlo i potrat.
Švagrová zase v období menstruace silně krvácela až přibližně do 5.měsíce
Doporučuji tedy jinou značku testu pro začátek

skit
25. čer 2020

@fafrle já takhle dostala ms a za čtyři dny po skončení,jsem začla znovu špinit. Zkusila test a pozitivní. Bohužel to byl zamlklý

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru