Zdravim mile damy, jsem dlouhodoba snazilka, po temer trech letech uz spis pesimistka.
Jsem 22 dc a uz od 20 dc me silne boli prsa, dve noci za sebou jsem se kolem treti rano vzbudila, bylo mi strasne horko, pres den je mi ale porad zima, mam ledove nohy. Obcas se mi uz stalo, ze prsa dost bolely, tehotna jsem ale nebyla, tentokrat je to ale celkem extrem. Nechci si od toho nic slibovat, spis bych se chtela dozvedet, co by za tim mohlo jinak vezet. Ktere hormony mohou toto zpusobovat, proc a jak si ulevit. Dekuju predem za odpovedi.
Mě u obou těhotenství začaly bolet prsa týden před (ne)očekávanou menstruací. U syna fakt hodně, nemohla jsem jít normálně ani ze schodů, přešlo mě to okolo 10. týdne. V tomto těhotenství byly citlivé na dotek a zůstalo to doteď.
Bolest prsou byl pro mě signál, že se to MOŽNÁ povedlo (normálně mě před MS nebolí), ale těžko odhadovat u cizího člověka 🙂
Držím palce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, jsem dlouhodobá snažilka jako ty - 4roky plus. Těhotná jsem nikdy nebyla a tedy nemůžu reflektovat, jestli jsi nebo nejsi těhotná .
Nicméně jsem kdysi měla silné bolesti prsou doprovázené slabým výtokem z bradavek a byl to ve výsledku zánět. Byl mi přeléčen antibiotiky. Ale mě to teda při tom zánětu bolelo fakt hodně a měla jsem z toho teplotu. Prej to normálně mívaj jen kojící ženský - samozřejmě jsem musela mít něco extra.
Na zjištění těhotenství je samozřejmě, jak jistě vís, ještě stejně hrozně brzo... Nicméně kdo ví 🙂 Naděje umírá poslední, no ne?