Silná menstruace a pozitivní test. Co myslíte?

pe90tra
18. čer 2023

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.

papaja90
18. čer 2023

Mohla si byt těhotná a odešlo to s ms a ještě je to vidět na testu. Delala bych testy dál, jestli bude slábnout nebo ne a objednala bych se k dr.

lencaa11
18. čer 2023

@pe90tra též si myslím že je to zbytek HCG testovala bych dal a nebo 2-3 krát zašla na krev

hasara33
18. čer 2023

@pe90tra já si teda nemyslím, že to je jen zbytkové HCG, protože ta druhá čárka je fakt silná 🤔 nemusela si mít klasickou MS, ale třeba hematom, který prasknul (proto třeba i ty sraženiny) plus si mohla mít hodně opožděnou ovulaci, proto na UTZ nemuselo nic být vidět 🤷‍♀️ nicméně zkus otestovat znovu zítra nebo pozítří a pokud bude test slábnout, pak to skutečně odešlo s MS 🙂 hodně štěstí 🍀

pe90tra
autor
18. čer 2023

@hasara33 kdyby to byla pravda. Moc bych si přála aby to také byla tato možnost 🙏❤️🍀

marketa1218
18. čer 2023

Vidím to také na zbytkové hcg i přes tu silnou druhou čárku, měla jsem to také tak. Potom začala postupně slabnout, ono to trvá než se tělo vyčistí a hcg úplně odejde. Hodně štěstí

leslieth
18. čer 2023

Také bych řekla, že ta čárka je hodně silná. Třeba jsi měla hematom a odešel on. Uvidíš za pár dní.

lencaa11
19. čer 2023

@pe90tra co TT zkoušela jste ?

pe90tra
autor
19. čer 2023

@lencaa11 zatím ne mám v plánu zkusit zítra aby byl případě znát rozdíl po dvou dnech. Dám určitě vědět 🍀🍀

pe90tra
autor
20. čer 2023

Dobré ráno před chvilkou jsem si zkusila znovu udělat test a opravdu nevím co to znamená. Podle mě je stále stejná. Co si prosím o tom myslíte?

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra trochu rozdíl tam asi bych si zašla na kontrolu k lékaři a nebo na krev

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 určitě se objednám na příští týden. Jsem z toho zmatená.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 po zaschnutí se mě právě zdá intenzita stejná. Žádné bolesti nemám ale mám strach že by se mohlo jednat o mimoděložní. Také si říkám že den než přišla menstruace jsem byla na gynekologii a že nic neviděla ani těhotenství případně hematom který by mohl prasknout, nebo cystu nic neříkala.

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra takhle to těžko soudit co by to mohlo bejt asi bych si zašla na krev podle toho vám to něco málo řekne dneska a třeba za dva dny než půjdete k lékaři může to bejt cokoliv klidně těhotenství

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra zašla bych na krev nebo ještě vyzkoušet digitální test

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 pořídím digitální test a zkusím hned zítra ráno.

leslieth
20. čer 2023

@pe90tra já myslím, že na digitálním bude určitě +, věřila bych, že i +3. Pokud se bojíš mimoděložního (snad nevadí, že tykání), tak bych si skočila na pohotovost nebo hned na gyndu. Já mimoděložní měla, ale takhle silné čárky jsem neměla ani po 2 týdnech.

mari90
20. čer 2023

@pe90tra tohle nevypadá na zbytkové HCG, myslím si, že by každým dnem druhá čárka slábla...každopádně bych sjela klidně na pohotovost

hasara33
20. čer 2023

@pe90tra když jsem otěhotněla a následně to odešlo s opožděnou menstruací, čárka začala slábnout už den před, pak přišla velmi silná a bolestivá ms a na konci už čárka zcela vymizela 🤷‍♀️ nevím no já to vidím docela nadějně 😊🍀

pe90tra
autor
20. čer 2023

@leslieth ano určitě můžeme. Já právě vůbec nechápu a moc si přeji aby se těhotenství povedlo. Ale na ultrazvuku před menstruaci nic neviděla a to říkala že bych měla být v začátku 5teho týdne 🙆‍♀️🙏🍀

petramana
20. čer 2023

ja taky dost krvacela, zadny hematom, uz jsem si rikala, tak se nepovedlo a budeme zkouset dal.. no a z toho krvaceni tu mam uz 14-ti mesicniho 🙂 podle me to bude dobry 🍀

leslieth
20. čer 2023

@pe90tra tak klidně zkus tu pohotovost. Myslím, že nemůžou říct půl slova, když máš takové obavy. A něco na utz jde vidět až je HCG 1500 myslím, u mě to tak bylo. Když jsem měla HCG kolem 900, nebylo vidět nic a doktorka se bála dalšího mimoděložního, to se naštěstí nepotvrdilo.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@leslieth děkuji za informaci to jsem vůbec nevěděla já zkusím zda mě vezmou zítra nebo ve čtvrtek a pokud ne pojedu na pohotovost. Moc děkuji za pomoc a rady. 🙏❤️

pe90tra
autor
20. čer 2023

@petramana to bych si moc moc přála byla bych neskutečně šťastná. Snad budu mít také štěstí moc mě držte pěsti 🙏🍀❤️

veronicka89
20. čer 2023

Ja bych sla k dr jeste dnes. Myslim ze by to mohlo byt v pohode 🙂

ileni
20. čer 2023

@pe90tra zašla bych k Dr hned aby začal nabírat HCG. Já jsem začala krvácet 14 dní po vynechání a hned mi začali nabírat HCG,aby viděli, co se v těle děje. Nejprve hodnota ještě lehce rostla a začala klesat až asi po 5 dnech. Upozorňovali mě,že test můžu mít pozitivní ještě 6 týdnů ..proto je důležitá hodnota z krve

pe90tra
autor
20. čer 2023

@ileni Děkuji za informaci dnes to mám právě 5 dní po menstruaci já stále doufám a na krev se objednám. Moc děkuji 🙏🍀❤️

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra na krev můžete jako samoplatce kdykoliv ráno

adruska27
20. čer 2023

Moc Vám držím palce!!! Určitě to bude vše v pořádku a věřím, že to těhu bude a bude prosperující 🍀🍀

atomix
20. čer 2023

A já takhle měla mimoděložní. Krvácení po 14 dnech od termínu MS, pozitivní test, bez bolesti. Určitě jdi na gyndu co nejdřív.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@adruska27 moc moc děkuji. Držte mě pěsti 🙏🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru