Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.
@pe90tra já si teda nemyslím, že to je jen zbytkové HCG, protože ta druhá čárka je fakt silná 🤔 nemusela si mít klasickou MS, ale třeba hematom, který prasknul (proto třeba i ty sraženiny) plus si mohla mít hodně opožděnou ovulaci, proto na UTZ nemuselo nic být vidět 🤷♀️ nicméně zkus otestovat znovu zítra nebo pozítří a pokud bude test slábnout, pak to skutečně odešlo s MS 🙂 hodně štěstí 🍀
Vidím to také na zbytkové hcg i přes tu silnou druhou čárku, měla jsem to také tak. Potom začala postupně slabnout, ono to trvá než se tělo vyčistí a hcg úplně odejde. Hodně štěstí
Také bych řekla, že ta čárka je hodně silná. Třeba jsi měla hematom a odešel on. Uvidíš za pár dní.
@lencaa11 po zaschnutí se mě právě zdá intenzita stejná. Žádné bolesti nemám ale mám strach že by se mohlo jednat o mimoděložní. Také si říkám že den než přišla menstruace jsem byla na gynekologii a že nic neviděla ani těhotenství případně hematom který by mohl prasknout, nebo cystu nic neříkala.
ja taky dost krvacela, zadny hematom, uz jsem si rikala, tak se nepovedlo a budeme zkouset dal.. no a z toho krvaceni tu mam uz 14-ti mesicniho 🙂 podle me to bude dobry 🍀
@pe90tra tak klidně zkus tu pohotovost. Myslím, že nemůžou říct půl slova, když máš takové obavy. A něco na utz jde vidět až je HCG 1500 myslím, u mě to tak bylo. Když jsem měla HCG kolem 900, nebylo vidět nic a doktorka se bála dalšího mimoděložního, to se naštěstí nepotvrdilo.
Ja bych sla k dr jeste dnes. Myslim ze by to mohlo byt v pohode 🙂
@pe90tra zašla bych k Dr hned aby začal nabírat HCG. Já jsem začala krvácet 14 dní po vynechání a hned mi začali nabírat HCG,aby viděli, co se v těle děje. Nejprve hodnota ještě lehce rostla a začala klesat až asi po 5 dnech. Upozorňovali mě,že test můžu mít pozitivní ještě 6 týdnů ..proto je důležitá hodnota z krve
Moc Vám držím palce!!! Určitě to bude vše v pořádku a věřím, že to těhu bude a bude prosperující 🍀🍀
A já takhle měla mimoděložní. Krvácení po 14 dnech od termínu MS, pozitivní test, bez bolesti. Určitě jdi na gyndu co nejdřív.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mohla si byt těhotná a odešlo to s ms a ještě je to vidět na testu. Delala bych testy dál, jestli bude slábnout nebo ne a objednala bych se k dr.