Sílící ovulační test a zpoždění menstruace

27. črc 2021

Ahoj prosim stalo se nekomu mam 10 dni zpozdenou ms a zkousim ovu test rikaji ze ukazi tehu.tak zkousim cca kazdy den 1 az 2 denne a carka mi sili jinak tehu test jsem zkousela pre ms i po ms i vcera a byl negativni.takze tehu to asi nebude.mam zajit za par dni za dr pro injekci?podbrisek me tak divne boli nejde to prisuzovat ze by prochazela ms a zaludek mam nejaky plny pritom mam treba hlad.co myslite? Asi zacarovany kruh ze.🙁🙁

hasara33
27. črc 2021

Ahoj, zajeď si k lékaři, který ti dá jasnou odpověď, tady to budou jen samé domněnky 😉 osobně na těhotenství nesázím, ale možné je všechno, každopádně jasnou odpověď ti dá pouze lékař 🙂

tasimia
27. črc 2021

Ono se to říká, ale na rovinu Ovu test měří jiný hormon.. já schválně zkousela Ovu test v 9m a negativní. Každopádně někomu to "prý" vyšlo. Takže kdo ví 😉.

autor
27. črc 2021

@tasimia v 9 mesici by mela byt cara jak blazen ne dyt to jsou hormony jako blazen no uvidime jeste treba tyden pockam a pojedu si dat tu injekci at se muzeme snazit dale.dekuji vam treba se jeste nekdo ozve.

tasimia
28. črc 2021

Jako že bych v sobě měla ovulačního hormonu do aleluja? Ti píšu, že to měří Lh hormon, ne Hcg 🙂.

sudylichozrout
28. črc 2021

Ahoj, je mozne, ze se ti posunul cyklus a teprve se tj chyta ovulace. Pak prijdw menstruace za 10-16 dnu. Obcas se to stava.

nikynikol25
30. črc 2021

Me oba ovu testy začaly šířit u prvního tehu 9dpo a to ale i slaboucky duch na testu a u druhého tehu až 10dpo a večer duch na testu,tenhle ovulační test je 35Dpo což je měsíc a 5 dnů od ovulace.A je pozitivní až až.Takze mě ukazal první foto červených je první těhotenství 14dc poz.ovu test.A od 22Dc začalo silit.A teď u druhého tehu jsem zkoušela až po tom co už jsem to vedela a je to 35dpo měsíc a 5 dnů od ovulace a též pozitivni

nikynikol25
30. črc 2021

Druhé foto.Druhe tehu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru