Sílí alebo nesílí?

26. bře 2022

Ahojte kočky.. sledujem, ci mi test silnie kedze mam este pred Ms, 1. znacka (tenky zeleny - maybe baby) sa mi zda ze od vcera zosilnel ale druhy sa mi zda ze nie ale je to ina znacka. moze to byt ovplyvnene tym, ze je to ina znacka? dakujem

lachtanice86
26. bře 2022

Udelej test po termínu ms

autor
26. bře 2022

@lachtanice86 toto je odpoved na otazku? vdaka za radu.

l01991
26. bře 2022

Ano,ty dva testy nahoře,ten spodni je silnějši,ty dole jsou každy jiny=jine množstvi barviva...

l01991
26. bře 2022

Navic před ms a vubec cely 1.trimestr je nejisty... ale držim palce ať je vše v pořádku.

autor
26. bře 2022

@l01991 dakujem, takze to moze byt inou znackou. nebudem uz testovat s roznymi znackami, vdaka ❤

cekamnazazrak
26. bře 2022

HCG roste ob den, tedy na pozorování zda roste je relevantní tento interval.. taky doporučuju používat stejnou značku testů, každý výrobce dává jiné množství barviva a to může zkreslovat... taky je fajn dělat cca ve stejnou dobu ty testy.. dělat dva denně je zbytečný.. takhle těžko říct...

l01991
26. bře 2022

Ano,je dobre testovat stejnou značkou.Bohatě stači ty zelene.

cilkat
26. bře 2022

Jak píší holky, porovnávat vždy stejnou značku a ve stejnou denní dobu. Ale ani pak není síla čárky spolehlivým ukazatelem prosperity těhotenství / nárustu hormonů... Zvlášť den po dni. Ono stačí, abyste se večer víc napila a moč bude ráno zředěněnší tudíž v nasátém množství hormonu míň, i když v těle víc...
Chápu, že to pokušení sledovat vznikající život aspoň nějak je veliké... ale možná zbytečně stresuje. Držím palce, ať živůtek roste a stresu je co nejméně 😉 .

nat
26. bře 2022

ma se testovat jen jednim druhem testu prave kvuli tomu,aby se videlo zda sili...

nat
26. bře 2022

@lachtanice86 pravda,vsichni se testuji pred MS a pak se jsou zbytecne zklamani...

ee.liska
26. bře 2022

@cekamnazazrak hCG neroste ob den, roste přímo úměrně času, tedy pokud těhotenství prosperuje 😉
Pouze se doporučuje test ob den dělat, aby byl vidět na výsledku testu nějaký posun.

jjasmina
27. bře 2022

Těhotná jsi, víc bych neřešila, ani sílící testy nemusejí nic znamenat, rozhoduje ultrazvuk a já bych rovněž počkala na den ms. Teď tu paní zrovna psala, pozit test a v den ms to dostala, bohužel

andelicka
29. dub 2022

Podle mě je to rozhodně pozitivní, blahopřeji 🥰

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru