Sex v den ovulace. Můžu být těhotná?

karaji
31. srp 2020

Zdravím,
s manželem jsme měli sex v době ovulace. Těhotenský test jsem si dělala cca 10 den po styku (nemohla jsem to vydržet jestli se to konečně povedlo) a ten byl negativní, ikdyž jsem zaznamenala několik příznaků (prsa mám nateklý, bradavky jsou citlivé, bolí mě v podbřišku a celkově jsem taková nafouknutá a unavená). Nyní jsem začala špinit (cca 2 dny před MS). Myslíte, že bych i přesto mohla být těhotná? Díky za radu 🙂

mzacikova
31. srp 2020

Špinila jsem vždy před MS. Ale může to být cokoli. Tohle Vám nikdo říct nemůže.

karaji
autor
31. srp 2020

@mzacikova Právě, že ne. Zřejmě asi zbytečně plaším. Děkuji za odpověď.

fafetka
31. srp 2020

@karaji a teď jsi kolik dpo? Další test jsi nezkousela?

karaji
autor
31. srp 2020

@fafetka 14 dní. Další test jsem zatím nezkoušela. Pár dnů počkám a zkusím si jej udělat znovu.

lachtanice86
31. srp 2020

Spis bych to viděla na ms

themuffin
31. srp 2020

Taky bych řekla spíš MS 😕

stastnamatka07
31. srp 2020

@karaji Nejlepší bude jít na krevní testy.
Já sem dnes 19 dpo, ms zpoždění 6 dní, test negativní ale několik příznaků.
Zítra jdu na krev, tak uvidím🙂

cherie24
1. zář 2020

@karaji 10 dní je hrozně brzo. 10.den teprve dochází k uhnízďování vajíčka. Ale při uhnízďování může docházet k lehkému krvácení nebo špinění. Mě to i bolelo a pak jsem špinila půl dne. Test mi vyšel pozitivní až po 3 týdnech a to jen slabě. Dělala jsem si jeden po 2 týdnech, tam vůbec nic, tak jsem oslavila nový rok a druhý den už tam ta čarka byla 😁 takže šance třeba je ☺

karaji
autor
3. zář 2020

@cherie24 Dobře, nebudu ještě házet flintu do žita. Zkoušela jsem test včera a stále jedna čárka, tak počkám a zkusím to zopakovat další týden a třeba se zadaří.🙂

marketanova
13. zář 2020

Dobrý večer, myslím, že je důležité se snažit mít sex co nejvíce a pořádně si to okořenit i když jste společně dlouho..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru