Zdravím,
s manželem jsme měli sex v době ovulace. Těhotenský test jsem si dělala cca 10 den po styku (nemohla jsem to vydržet jestli se to konečně povedlo) a ten byl negativní, ikdyž jsem zaznamenala několik příznaků (prsa mám nateklý, bradavky jsou citlivé, bolí mě v podbřišku a celkově jsem taková nafouknutá a unavená). Nyní jsem začala špinit (cca 2 dny před MS). Myslíte, že bych i přesto mohla být těhotná? Díky za radu 🙂
Spis bych to viděla na ms
Taky bych řekla spíš MS 😕
@karaji Nejlepší bude jít na krevní testy.
Já sem dnes 19 dpo, ms zpoždění 6 dní, test negativní ale několik příznaků.
Zítra jdu na krev, tak uvidím🙂
@karaji 10 dní je hrozně brzo. 10.den teprve dochází k uhnízďování vajíčka. Ale při uhnízďování může docházet k lehkému krvácení nebo špinění. Mě to i bolelo a pak jsem špinila půl dne. Test mi vyšel pozitivní až po 3 týdnech a to jen slabě. Dělala jsem si jeden po 2 týdnech, tam vůbec nic, tak jsem oslavila nový rok a druhý den už tam ta čarka byla 😁 takže šance třeba je ☺
Dobrý večer, myslím, že je důležité se snažit mít sex co nejvíce a pořádně si to okořenit i když jste společně dlouho..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Špinila jsem vždy před MS. Ale může to být cokoli. Tohle Vám nikdo říct nemůže.