Ahojky holky, docetla jsem se, ze lze pouzit jako test savo s moci 1ku1, kdyz bude sycet a penit jste tehotna.Ja tomu tak mam, tak se chci jen zeptat jestli tomu nekdo tady z vas veri nebo ma nejake zkusenosti. Budu rada za kazdou odpoved. MS mam dostat v patek a jako tehule se citim je mi spatne, boli brisko a tak.
😀 Savo pění s močí snad vždycky, ne?
Teda to slyším prvně.
Ja to slysela prvne vcera a hned zkusila, tak prave taky nevim. Nasla jsem to na webu je tam toho vic s cim reaguje, kdyz tam je hcg.
To jsou v CR ty tehu testy tak drahe?
😀 Myslím, že to bude kachna 😀
@veronikapigi - no, raděj si koupím test - zas tak drahý není... 😀
@elvira nejsou drahe jen ted nemam pristup do kramu vis a jsem nedockava 🙂
No, tak ono to sice není až tak průkazné, pokud neměříš delší dobu, ale ráno jsem měla bazální teplotu nad 37, když jsem byla těhotná...
@veronikapigi A ty bys tomu verila? Nebo by sis pak stejne sla pro test? A co kdyz ti to se savem vyjde, ale tehotna nejsi, nebudes zbytecne zklamana?
Jsem se tu smíchy málem počůrala, škoda že nemám po ruce savo 😀
taky jsem to tu i tady neklde cetla,ale teda nevim 😔 nooo zkus pak test a dej vedet jestli to vyslo 🙂
@veronikapigi Pokud máš dostat ms až v pátek, tak by možná nic neukázal ani těhotenský test, natož nějaké močení do sava 😕
Test koupim urcite jen tomu savu neverim neni to prokazane..jen me zajima jestli je to pravda nebo jen naka blbustka
To je teda kravina! Savo napění každou moč.
Me to sumi furt a fakt tehu nejsem 🙄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Slyším prvně... A zkoušel ještě někdo jiný načůrat do sava? Já bych to třeba zkusila s manželem.. tam je jasný, že když bude bublat i jemu, tak je to hloupost... nebo manža těhu 😀