Savo jako těhotenský test, věříte tomu?

veronikapigi
21. led 2015

Ahojky holky, docetla jsem se, ze lze pouzit jako test savo s moci 1ku1, kdyz bude sycet a penit jste tehotna.Ja tomu tak mam, tak se chci jen zeptat jestli tomu nekdo tady z vas veri nebo ma nejake zkusenosti. Budu rada za kazdou odpoved. MS mam dostat v patek a jako tehule se citim je mi spatne, boli brisko a tak.

deathy
21. led 2015

Slyším prvně... A zkoušel ještě někdo jiný načůrat do sava? Já bych to třeba zkusila s manželem.. tam je jasný, že když bude bublat i jemu, tak je to hloupost... nebo manža těhu 😀

liska01
21. led 2015

😀 Savo pění s močí snad vždycky, ne?

aklin
21. led 2015

Teda to slyším prvně.

veronikapigi
autor
21. led 2015

Ja to slysela prvne vcera a hned zkusila, tak prave taky nevim. Nasla jsem to na webu je tam toho vic s cim reaguje, kdyz tam je hcg.

janinek
21. led 2015

To jsou v CR ty tehu testy tak drahe?

jamia
21. led 2015

😀 Myslím, že to bude kachna 😀

elvira
21. led 2015

@veronikapigi - no, raděj si koupím test - zas tak drahý není... 😀

veronikapigi
autor
21. led 2015

@elvira nejsou drahe jen ted nemam pristup do kramu vis a jsem nedockava 🙂

elvira
21. led 2015

No, tak ono to sice není až tak průkazné, pokud neměříš delší dobu, ale ráno jsem měla bazální teplotu nad 37, když jsem byla těhotná...

janinek
21. led 2015

@veronikapigi A ty bys tomu verila? Nebo by sis pak stejne sla pro test? A co kdyz ti to se savem vyjde, ale tehotna nejsi, nebudes zbytecne zklamana?

achjonetusim
21. led 2015

Jsem se tu smíchy málem počůrala, škoda že nemám po ruce savo 😀

nynus
21. led 2015

taky jsem to tu i tady neklde cetla,ale teda nevim 😔 nooo zkus pak test a dej vedet jestli to vyslo 🙂

jamia
21. led 2015

@veronikapigi Pokud máš dostat ms až v pátek, tak by možná nic neukázal ani těhotenský test, natož nějaké močení do sava 😕

veronikapigi
autor
21. led 2015

Test koupim urcite jen tomu savu neverim neni to prokazane..jen me zajima jestli je to pravda nebo jen naka blbustka

morgaine
21. led 2015

To je teda kravina! Savo napění každou moč.

luciebx
21. led 2015

Me to sumi furt a fakt tehu nejsem 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru