Ahoj holky, jdu si k vám pro radu 😥..mám dva dny zpoždění a na včerejším odpoledním testu se na něm objevila taková ryska/čárka/ duch. 😅🙈 nedokážu říct jestli je to duch nebo pouze ryska.. testy pepina.. dneska s ranní močí udělaný další test, ten spodní a zase taková divná čárka /ryska. jsou to duchové tudíž těhotenství které bude sílit? nebo jen rysky? Moc moc děkuji za odpověď ❤️
Tyhle testy jsou úplně k prdu. Udělej Dr. Max ten je za mě nejlepší. Popřípadě mama test.
@2op Jak píší holky,tyhle testy jsou na nic,kup Dr.Max,popřípadě Livsane z Benu na ně je spoleh....
@vikysek0987 takže můžu chápat že pokud vyjdou sněhové bílé testy jiné značky tak je to v pohodě? 😁 a byly to jen rysky předpokládám..
Já si myslím že těhotná si,za mě jsou nejlepší testy z teta drogerie
Pepino jsou na prd, za mě top Mamatest a digi, jinak všechny mi snad hazel divnosti
A ještě se mi přidala fotka s rybičkama z Egypta :D
Jinak toto byly testy z odpolední moči, ráno jsem zkontrolovala jinou značkou a jasně pozitivní.
@evunka27 no tak u těch tvých testů není o čem
@2op Jsi tehotna.
@sudylichozrout no myslím že asi spíš ne teď mi vyšly dva testy z odpolední moči negativní. Nebo jako nějaký vykoukany duch by se možná našel. Ale to neberu vážně 😁🙈
@2op Odpoledni byva slabsi. Pockej na rano.
@sudylichozrout a myslíš si že to má ještě cenu vůbec dělat test?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@2op já osobně bych tyhle testy ztahla z prodeje. Pokaždé mám dvě čárky a těhotná nejsem