Dobré dopoledne,
Jen se chci ujistit, jestli vidím správně.
Nehrotím těhu, jen se mrška ještě nedostavila. 14DPO.
Tak co myslíte ?
Záleží kdy byla ovulace, mužeš mýt klidně zpoždění jen tak ale ja dělala test 18 dpo a měla sem ducha, na obyč a na lepším testu sem odpoledne měla dalnice. 🙂 Držím palce ještě bych počkala 🙂 třeba
Ja tedy vidim jasnyho ducha 🙂
@nelinkamalinka123 Ovulaci vím přesně, poznám to. Byla 20. tento měsíc 😊
@ennie93 Já to vidím když ztmavím obraz, ještě bych fakt počkala 🙂 třeba den nebo 2 🙂 a z ranní moči bych udělala znova nejaké příznaky jsou ? 🙂
@petralafatova Já právě nevím, pokud aspoň nenahnu, nebo neposvítím, vidím velké kulové.😄
@nelinkamalinka123 Jinak, klasika nevolnost, bolest zad, bolest podbříšku. Ale spíš bych řekla, kromě té nevolnosti, klasické PMS. A unavenost bych přisuzovala k počasí.😄
@ennie93 Taky sem si říkala, že jsem si všechno vsugerovala a beztak nic pak sem se nestačila divit jinak ja jsem měla ducha myslím po 5 dením zpozdění na livsane a pak sem měla odpoledne už dalnice na trošku lepším testu :ú takže bych počkala klidně muže být, muj podnět udělaní testu byl sem že si dělam test a je pozitivní nedalo mi to spat a už jsem rano mazala do lekarny pak sem se nestačila divit... džím palce <3
@ennie93 podbříšek mě bolí do ted a jsem 11 tt 🙂 takže to by bylo v klidu a unavenost prospím pul dne :D
@nelinkamalinka123 Tak to je super.♥️ Nějak netlačíme, jednoho prcka máme. 😊😁 Ale je zajímavé, jak mezi vsugerací a reálností, je tenká hranice. 😄
@nelinkamalinka123 Tak to se Vám nedivím, začátek je nejhorší.😁
@ennie93 tak pro mě to bude první <3 jo je to masakr <3 ale dočkala sem se :3 No já už jsme byla i v nemocnici a ted už sem doma ale vše je v pořádku tak jsem v pohodě <3
@nelinkamalinka123 Ježíš 🤦 Hlavně, že vše dopadlo dobře. Tak to gratuluji.♥️😊 Nestresovat se, odpočívat a užívejte si to.♥️
@ennie93 vidím ducha
Vidím negativní test.
Negativní.
@esmeralda11 to máme úplně stejně, mě to připadalo jako ryska právě.🙈
Nic nevidim :/ zkus dalsi den ;)
@ennie93 tak co?🙂 zkoušela jsi test ?
@anonymni123kj123 zkoušela jsem clearblue digital, a byl negativní. I když jsem zkusila opět Dr max. Tak úplně stejné, po zaschnutí. Řekla bych, že to opravdu byla ryska a v příštích dnech přijde MS. 😁
@ennie93 ukaz🙏🏻
@ennie93 Clearblue je 25Uml ,pokud na papirkovém testu máte slabého ducha , Clearblue bude negativní ,je brzo
@ennie93 ja tohle mívám pravidelně na Dr max den před ms
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že nic nevidím 🤷🏻♀️