Růžový výtok, načervenalý hlen-může to být těhotenství?

paviv
10. kvě 2015

Ahoj holky, jsem zmatená...
pár měsíců se "snažíme" o miminko - spíš tomu už ale necháváme volný průběh i když první měsíce, když to nevycházelo a já si myslela, že to půjde hned, jsem nesla docela těžce... Teď už vím, že to nepůjde raz dva (hlavně aby na tři to někdy vyšlo 😔 ) - ale?! Poslední menstruaci jsem měla úplně bezbolestnou a dlouhou - 7 dnů ale jen tak spíš mírnou a trochu a někdy až hnědou (jinak mě vždycky bolí břicho a vůbec prostě všechno, první den jsem úplně KO a pak mě stejně pobolívá bříško a cítím tlak a menses mívám tak 3 dny a spíš dost ale běžně tmavě růžovou/červenou)... a teď poslední 2-3 dny (je to cca 10 dnů od konce menstruace) mám slabě růžový výtok, někdy načervenalý hlen (prvně jsem si myslela, že to je po styku - ale ráno to bylo znovu a pak třeba nic a odpoledne zase...) ... ale je to jen takové mírňunké na intimce a při vytírání po WC - nevím co si mám o tom myslet... může to být známka těhotenství? děkuji za názor

anetka1701
10. kvě 2015

může. ale nemusí. jedna lékárna, dvacet korun a papírek na kterej se čůrá je dobrá odpověd :o)

pro89
10. kvě 2015

Na Tt je podle mě ještě brzo tam ještě nic neuvidis. Já měla to samé a zhrubá 9 dní jsem našla //. Četla jsem spousty článku a růžový výtok může znacit uhnizdeni vajíčka v děloze 😉

haninav
11. kvě 2015

Lepší je si udělat těhotenský test, podle kterého zjistíš výsledek 🙂

paviv
autor
12. kvě 2015

test jsem si dělala dnes (jen ne z ranní moči) ale je negativní 😒 nevím jestli je na to teda ještě brzy, nebo to spíš tak brát, že jako prostě nic... i když do menstruace je to ještě přes 14 dní, takže se asi ještě uvidí... špinění mám stále, jen je spíš nahnědlé a někdy nic a někdy něco... a při vytírání na WC načervenalý hlen apod. Má s tím ještě někdo zkušenost, že by takto špinil ale test byl třeba zpočátku negativní a pak přece to jen těhotenství bylo?

cinda82
12. kvě 2015

hCG v moči je pozit tak 10dní od oplodnění, dělat test dřív mi příjde zbytečné

paviv
autor
12. kvě 2015

jenže já nevím kdy k oplodnění vlastně došlo... (ovulaci na sobě nijak nepoznám a nic nepozoruju - teplota, hlen apod.) prostě asi budu čekat na menstruaci a uvidí se - nic jiného mi nezbývá...
no ale většinou bývá ovulace uprostřed cyklu (mohlo by špinění značit ovulaci? i když jsem to ještě nikdy nezažila?)... ale já jsem začala špinit cca 9 den po ukončení menstruace... to bych musela v těch prvních dnech po menstruaci mít i ovulaci,abych otěhotněla, ne? je to vůbec možné? pač během menstruace mít ovulaci snad nejde, ne? ikdyž někdo prý i během menstruace otěhotněl... jsem z toho fakt zmatená 😔

pro89
12. kvě 2015

@paviv kdy jsi měla poslední MS? jestli máš 14 do MS tak je 100% ještě a musela by jsi mít ovulaci hodně brzy ( což není nemožné ) 😉

paviv
autor
13. kvě 2015

@pro89 poslední MS byla 25/26. - 30. duben (a byla jiná než jindy... delší, slabší a hlavně bezbolestná - a to naprosto... a to u mě nebývá zvykem... takže je možné, že něco bylo opravdu jinak) no uvidíme, budu muset prostě počkat - ale kéééž by to vyšlo 🙂 a jinak ty jsi psala, že jsi taky měla to nidační špinění - jak dlouho to u tebe asi trvalo? den, dva, víc?

pro89
13. kvě 2015

@paviv tak dnes je 13.5. to je ještě hodně brzo 😉 otázka je jestli takhle brzy proběhla ovulace. Každopádně vyckej a uvidíš, nic jiného ti teď asi nezbývá :-/ jojo já to přesně měla. Jen asi dva dny a to ještě ob pak už nic a měla jsem to asi 8 - 9 den po ovulaci.

silva777
13. kvě 2015

Ahoj holky. Mám úplně skoro to samé. 30.4. Jsem měla MS taky slabou jen 4dny. Tak se to dalo i s tulenim. Ale 11. 5. nastal růžový výtok, na večer hodinové slabé krváceni, to přešlo a druhý den už jen trošku růž.výtoku. podbřišek mě stàle bolí. Tak nevim jestli to bylo ovul.krvácení, nevim. Ale někde jsem četla, že někdo má ovulku na začátku cyklu.

silva777
13. kvě 2015

Testem nic nezkazíme, si myslím, že za týden by tam mělo něco už být vidět, když by to tam bylo 😉

paviv
autor
13. kvě 2015

no uvidíme, prostě budeme čekat... tak snad to "dobře" dopadne!

silva777
13. kvě 2015

Držím palce, ať tam jsou // 🙂

pro89
14. kvě 2015

@paviv i já držím palce 🙂
@silva777 já po týdnu nenašla nic, ukázala se až 15 po ov. Kdyby tam nic nebylo tak ať se zbytečně nestresujete, když po týdnu nic nenajdete 😉

silva777
14. kvě 2015

Ja to nějak nehrotim ani nestresuju. Jen mě to krátké krvávení trochu zarazilo. Příští týden by to vycházelo kolem 15dnu po ovul kdyby to bylo.

paviv
autor
25. kvě 2015

@silva777 tak už to nějak dopadlo? 🙂 moje MS má přijít za 2 dny, tak stále čekám ale naděje tomu nedávám... asi by to bylo ještě velké překvapení 😀 , protože teď mám jiné plány - cvičím, hubnu a posiluju postavu, takže jsem to ted celkem vypustila z hlavy...

svlocka
25. kvě 2015

Ahoj holky nevim zda to tu patri ale potrebuji radu mela jsem ruzovy hlen pak za dva dny jsem to dostala ale ne moc silnou jak vzdy.ted tyden po ms poboliva podbrisek vic nez tyden a ted mam pocit na zvraceni bolest hlavy a sem tam se mi zamota hlava.vzdy necekane se mi udela spatne.sem tam me zaboli v podbrisku vim ze to je asi nemozne ale muzu treba otehotnet kdyz jsem mela ms?ty stavy zacli po ms.pp ms jsem dost spinila.dekuji za rady.

paviv
autor
25. kvě 2015

@svlocka nemožné to není 🙂... zkusila bych těhotenský test a pokud by potíže přetrvávaly zajít k doktorovi

carolineg1
29. kvě 2015

Holky stejna nebo hodme podobna otazka zacatek ms byl 9.5 ted v noci silna migrena pocit na zvraceni a rano ruzovy vytok...muze to byt tehu nebo ne?

silva777
29. kvě 2015

Ahoj Paviv. Před týdnem jsem dělala TT a negativní, tak asi nic
Ms màm nepravidelnou, tak čekám kol příštího týdne. To je zas dobře, že jsi to vypustila z hlavy a máš myšlenky na jiný věci. A Ms přišla? Jà jsem ted taky na to neměla čas myslet, stala se tragická udàlost,tak musim řešit jiné věci. Tak snad Vám dalši cyklus vyjde 🙂

silva777
29. kvě 2015

Carolineg1 Mohlo by to být uhnizdování, zkus za týden test a uvidíš 😉

carolineg1
29. kvě 2015

@silva777 mam prabe nepravidelnou ms a jesli sem chytila ovulaci sem machr....rvni sem si myslela ue mam jen chripku a ted do toho to spineni, budje to ms a ty nevolnosti byly jen nahoda nebo to vyslo

silva777
29. kvě 2015

Brala jsi pred tim nejakou hormonalni antikoncepci? A vis aspon zhruba +- jaky mas cyklus na dny?

carolineg1
29. kvě 2015

Nebrala jen asi 3 mesice depoproveru ale to uz je rok.....tak ja sem spis sexovala kdyz se mi zdalo ze mam ovu, vytok a krece ...,,takzesi myslim ue to pravdepodobne je, spineni ustalo

netanel
29. kvě 2015

Co může znamenat silné špinění ve 2/3 cyklu? Jsem cca 20 den cyklu, včera jsme měli sex, nic mě nebolelo, od té doby špiním (docela dost. ale zatím to není klasická krev). Většinou mívám cyklus 30-34 dní. Příští týden jsem si měla jít pro výsledky a léky do CARu, abychom mohli hned začít s přípravou na IVF a jestli se mi to přes víkend rozjede do MS, budeme muset čekat další měsíc.:-/

silva777
29. kvě 2015

Carolineg 1 Tak jestli na sobe poznas ovul vytok a krece, tak by to mohlo byt to uhnizdovani a kor kdyz uz to spineni ustalo. Jinak to taky dela Ha, ale myslim si, ze za ten rok se to zcela spravilo. Tak sazim na // drzim palce 🙂

silva777
29. kvě 2015

Netanel V IVF se nevyznam. Ale stava se to, ze nekdo spini u prostred cyklu a opravdova MS to neni
Drzim palce, at to vyjde ;)

pro89
31. kvě 2015

@carolineg1 taky si myslím, ze by to mohlo být uhnizdovaní 😉 já to tak měla. Měla jsem to asi jen dva dnů a hodně slabounky. A za 14 dni jsem našla dvě čárky 🙂

paviv
autor
31. kvě 2015

@silva777 no, MS právě ještě nepřišla - ale nevím proč 😒 ... mám 4 dny zpoždění (což jako ještě samozřejmě neznamená, že musím být v tom) ale poslední měsíce to mám nějak divně rozházené (dřív jsem to měla spíš jak hodinky a někdy se stalo, že třeba den, max. dva zpoždění ale to tak jednou, dvakrát do roka) + to špinění => no je to divné ale MS asi přijde, protože test jsem si dělala první den plánované MS a nebyl tam ani minimální náznak ducha a někdy mě pobolívá břicho jako na MS ale za chvilku to přejde a MS zase nikde... musím si asi zavolat na gyndu, protože tohle mě už i trochu děsí... na testu nic a cyklus si dělá co chce - tak snad to bude OK a budu v pořádku a brzy //

silva777
1. čer 2015

Hm, to je divný. Mě taky MS nepřišla, ale já to mám nepravidelný. Každopàdně si zajdi k doktoru. A nebo máš ještě nízký hcg, že to test neukáže. Ale radši co Ti řekne doktor, ať jsi v pořádku. Pak dej vědět jak jsi dopadla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru