holky rozumite nekdo hcg?jsem 17dni od mozneho oplodneni vcera sem byla na krvi dnes vysledek 270hcg prej je to v normalu a uvidi se na zitra na ultrazvuku(podle me tam nic videt nebude jeste,ale koukala sem na tabulky hcg a tam pisi 14dni od oplodneni ma byt hcg 3-426 tak mi tech 270prijde malo minulou sobotu sem mela mit ms ale mela sem//
Ja mela stik kdyz sem prijela z gyndy kdyz mi rekl ze mam peknou ovulku takze vim presny den 😁takze mam byt klidna?v lete mi tehu nedopadlo mela sem hcg 35takze smula tak ted mam strach uz me z toho hrabe a nejde mi na to nemyslet 😕
Moc dekuji za uklidneni 😙
@trrr Záleží kdy jsi otěhotněla, já teď měla po týdnu vynechání 10tis. 🙂 takže to muselo být nějak hned po MS...byla bych v klidu, pokud poroste bude to o.k. 🙂
Ja otehotnela presne 28.11 plus 2dny treba nez se setkalo vajicko se spermii
Hladinu mas uplne super
já měla 17 dni po 1863j, narusta potom dost rychle. Tvoje hladina hcg je naprosto pořádku. Málo by bylo 10j ( i přesot, že je to v rozmezí daného tt),ale 270j je naprosto v pořádku. Hlavně každé hcg roste jinak, proto ty tabulky maji taková rozmezí. Jinak na ultrazvuku jde videt gestační váček až při hodnotě 1000j. Takto možná vykoumaji vysokou děložní sliznici, ale nic víc nečekej.
A je moudré chodit tak brzy na gyndu, když stejně ještě nic nebude vidět? Já bych tedy asi ještě počkala, třeba si koupila další balíček testů a po týdnu zkusila, zda čárka sílí. chápu, že je těžké být v klidu, ale některé věci prostě neuspěcháš....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky. Ja jsem mela 13.den 251 a 15.den 409. Ale kazda ma hcg v moci jinak, ja si myslim, ze tve je opravdu normalni. A jak vis ze jsi 17 dni od oplodneni? Mohla si mit preci posunutou ivulaci 🙂 A na UZV opravdu asi nuc videt nebude, jen zvetsena sliznice. Gestacni vacek je nejvic videt kolem hcg hodnot 1000. 🙂