Ahoj mám takový dotaz nebo spíš bych se chtěla ujistit.
Pred dvěmi týdny jsem měla menstruaci silnou a byla 4 dny. Jenomže jsem začala mít příznaky těhotenství tak týden po menstruaci jsem si udělala test který byl negativní ( mamatest). Teď jsem ale na sobě začala pozorovat zase příznaky. Zvětšená prsa a pálení prsou. Nafouklost a časté močení, které ale pálí ( prodělala jsem zánět močových cest ). Jsem z toho všeho zmatená. Má cenu si dělat další test nebo jsou to jenom splašené hormony?
@lencaa11 dobře koupím ještě dnes a udělám ho. A myslíš ze by i když jsem měla menstruaci ten test selhal když jsem si ho minule dělala?
Podle toho popisu je vysoce nepravděpodobné, že bys byla těhotná.
@honatko092 ted jsem si koupila test, tak jdu na to a uvidím, ale taky se přikláním k tvé verzi. Spis mi z toho už hrabe a jsou to hormony😂😂
@lencaa11 Tak test jsem udělala a negativní takže rozházené hormony a zánět se nejspíše vrátil
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikola2210 udělala bych test a zda čůrání pálí tak bych zašla k dr může bejt zas zánět