Ahoj vsem, prosim o radu ci zkusenost.
V cervnu 2014 jsem po 7 letech vysadila antikoncepci. Po vysazeni mi okamzite prisla (pouze slaba) menstruace, ktera trvala pres 14 dni. Dalsi menstruace stale nerichazela a tak jsem sla na gyndu kde mi pichli vyvolavacku, coz bylo koncem srpna. Mezitim jsem si samozrejme delala spoustu testu, ale vsechny byly negativni. 1.9. mi zacala menstruace, ktera po 3dnech zmizela. Okolo 13.9 me trochu bolelala prsa, pichalo na vajecnicich a mela jsem bily vytok, takze si myslim, ze to mohla byt ovulka. Celou dobu se s manzelem milujeme bez ochrany cca kazdy druhy den. Cca pred tydnem me znicehonic zacala strasne bolet hlava a bylo mi spatne od zaludku tak, ze jsem cely den nebyla schopna vstat z postele. Dalsi dny bolest polevila, ale za tri dny tu byla znovu, navic se citim hodne nafoukla, ale na velkou chodim normalne. S curanim je to horsi, vetsinou jdu i 3x za noc a ted posledni 3dny me zacalo bolet v podbrisku, je to spis obcas takovy tlak a obcas pichani, ale vetsinou jen u nejake cinnosti nebo polohy. Zadny vytok nemam, pouze citim unavu, ale pritom nemuzu poradne spat, casto mam takove navaly horka a pak zase zimnici.. posledni dobou svoje telo nepoznavam, tyhle stavy jsem nikdy nemela, pouze pred menzes me bolelo bricho, ale to byvala uplne jina bolest nez ted. Na TT je jeste brzy, ale prosim o vas nazor. Myslite ze to jsou pouze rozhozene hormony nebo je sance na otehotneni? Mam doma TT clear blue, ale tam pisou, ze se muze delat az 4dny pred ocekavanou ms, myslize ze uz by neco ukazal? Ptam se hlavne o zkusenosti proto, ze mam jeste do pristiho tydne dovolenou, ale pak jdu opet do prace, ktera je hodne fyzicky narocna a ja bych nerada neco riskovala. Moc dekuji za vsechny nazory🙂 .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Řekla bych, že těhotenství možné určitě je. Kor i s tmi příznaky, ALE když člověk moc chce, tak si spoustu příznaků dokáže vsugerovat. Věšteckou kouli nemám tak jedině testit a testit, či si případně dojít na krev 😉