Dobrý večer... Já a přítel jsme měli nedávno sex.. on se udělal do kapesníku, a pak jsme dali druhé kolo, on si spletl kapesník a utřel mi vagínu s tím do čeho se udělal.. chtěla bych se zeptat jestli je nějaký riziko otěhotnění?..
@izzylka Podle mě troll, tahle přezdívka mi je dost povědomá
@klokanka31 bodet by nebyla kdyz uz je to od ni minimalne 4 zalozena diskuze...
@klokanka31 jj, ta tu píše jedno lepší než druhé 🤣
Já teda doufám, že je to troll.. i když bych doufala aspoň v to, že uhodí na něco, co je opravdu k diskuzi a může vzniknout zajímavá debata. Ne, že se takhle ještě poníží, když vystupuje tak, že v pubertě nemá základy sexuální výchovy. Asi to není o tom, že na trolling musí mít člověk i hlavu, jak jsem si původně myslela.
Jasně, jsi těhotná a budeš mít trojčata.
@dorinka92 Jj, a až se ti to narodí, může se jmenovat třeba Linteo ...🤦
@pampeliska1313 jste tu poprvé? Začali prázdniny a to se to trolí mnohem víc😁
@aselluska jak se to vezme. První koníkovské prázdniny to opravdu jsou, ale pokud to vypadá takhle, začínám se trochu bát o svoje nervy.:D
@amazonkajanik Lepsi, nez Big Finale 😅😂
@pampeliska1313 o nervy je to výjimečně, když se to zpočátku tváří jako fakt problém. Jako jedna, ta to tady fakt rozjela, my jí radili o 106. Psaly ženské, co samy trpí stejným,nebo obdobným problémem a pak se ukázalo, že těžký troll a jela několik diskuzí. Když jsme upozornili, že po každé jiný věk a problém,snažila se tvrdit, že profil užívá více lidí
@amazonkajanik hele, dá se někde zjistit seznam diskuzi, které dotyčný založil?
@gracinka7 vyhledat si ho dle nicku a pak je to detektivní práce, páč to vyhodí i diskuze, kam mohl přispívat. Ale většina trollů založí a výjimečně reaguje ...
Tu, co jsem o ní psala,jsem si už pamatovala. svetlikova201...
Hm vcera jste psala ze vaseho pritele sex nebavi.....uz se ani moc nedivim podle toho prispevku....jestli vam i musi utirat vaginu tak radsi si ani nepredstavovat jak to vypada....
To je dotaz jak v bravicku
,,je tampon spolehlivou ochranou pred otehotnenim,,
Záleží na tom, jestli to byl látkový nebo papírový kapesník!
@pampeliska1313 Neboj se o svoje nervy, vem si popcorn, kafíčko, a líp se nikde jinde nepobavíš ☺ kolikrát to tu jsou fakt hlody 🤣
@geilinka a já četla že je to dotaz jako v Bradavičku 😂
@isabella32 tak mozna je to nejaka Bradavicka obdoba bravicka?
Tam by mohlo byt :
Mile Bradavicko, mam noveho pritele je vlkodlak, kdyz se budeme milovat v jeho vlkodlaci podobe muzu byt tehotna?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dorinka92 🙄 Že tě to furt baví