Ahoj holky, dneska ráno jsem si dělala Mamatest 10 a vyšly tam dvě čárky, ta druhá byla jen světle růžová a postupně se trochu zvýraznila. Celá nadšená jsem běžela do obchodu pro další test na potvrzení, sehnala jsem jen Pepino 10 a dělala si ho odpoledne. A na něm vyšla jen 1 čárka 😖 tak teď nevím... Může to být tím, že je koncentrace hormonů odpoledne nižší,tak se to neukázalo? Nebo blbý test? Děkuji za názory
Mas foto testu? Jinak kolik jsi dpo? Muze to pvlivnit naredena moc a nebo byl test falesne pozitivni...
Vyfot ten Pepino. A kolikatka to byla?
Ja myslim, ze se zadarilo 🙂
Kazdy test je jiny, ale na obou je pozitivni vysledek 😉 takze zitra udelej rano testik a uvidis 🙂 ja teda myslim, ze aspon dusik tam bude 😉 preji hodne stesti 🍀🍀🍀
Ahoj holky, mam dotaz. Minuly tyden jsem dva dny prozvracela a všechno mi smrdělo, tak jsem si hned ve čtvrtek udělala test. Mama Comfort 10, a mám tam slabou růžovou čárku. Tak jsem celou radostí nevěděla, co dělat. Druhý den jsem si udělala mamatest10 a byla tam slabší čárka, tak jako v sobotu. Ale dnes ráno (měla bych dostat menstruaci dnes) sněhobílý test :/ Je mi blbě od žaludku, ale spíš to přikládám stresu v tuhle chvíli... Myslíte, že můžu být těhotná nebo to odešlo přes víkend?
Holky dekuji za podporu a rady, udelala jsem si dneska rano dalsi test a vypada to uz zase pozitivne🙂 je fakt blbost delat si test odpoledne. ted uz jen sehnat nejakeho dobreho gynekologa 🙂
@vigier1204 bohuzel muzes oboji kazdopadne drzim palce aby to tam bylo 🙂 testovala jsi dnes znovu?
@jullli netestovala :( dostala jsem menstruaci odpoledne. Snad priste 🙂
@vigier1204 příště už to snad vyjde ;)
@pikl Už nám to trvá přes půl roku, tak snad... Mám špatný cyklus a dělá to prý problémy, tak uvidíme 🙂 Ale ráda bych ráda!
Holky tak u nás už to jsou jasné dvě čárky 😎 moc vám preju, ať se taky brzy zadari, pokud se teda ještě nepovedlo 😉
@ema90 zda je to tehu a proc tedy test provedeny 10:20 tak malo slaví ?? A jeste jedna vec pred pul hodinou sem byla na WC a chtela zjistit zdá-li vytok stále mam tak ano je ale s kapitolu krve muze to znamenat ze o to prichazim nebo zahnizdovani ?? Nekrvacim nic jen kdyz sem nahmatala čípek a kolem dokola zakrouzila tak na špičku prstu malilinko krve ?? Jde o to ze potrracim nebo to Zahnizdovani ???
@sabinka32 Muze to byt cokoliv... Cely prvni trimestr je dost nejisty.
V 10:20 byl slaby, protoze byla moc uz koncentrovana.
Ten dnesni je silnejsi, protoze je to jiny test a ma asi vice barviva.
Brala bych to tak, ze testy pozitivni jsou=tehotna jste.
Ale to neznamena, ze je vse v poradku.
Na cipek si urcite nesahejte!!!!! Ani s umytyma rucema 🤦🏼♀️ To si koledujete o nejakou infekci.
Zahnizdovani to nebude, to uz probehlo, kdyz mate uz nekolik dni zpozdenou ms.
A jemne spineni byva na zacatku tehotenstvi normalni.
Kazdopadne se objednejte na gyndu.
Ted tam nic neuvidi, ale da vam termin tak za dva tydny bych rekla a do te doby musite vydrzet.
A testujte vzdy pouze stejnymi testy, at muzete sledovat, zda-li carka na testu sili.
@ema90 ufff tak malinko jste me uklidnila ja uz myslim na to nejhorsi v září jsem prisla o holčičku ve 21 týdnu tak ted bych to asi nezvládla vim ze sice je to maličké mozna tam jeste nic neni ale i tak bych z toho byla zklamaná ale dekuji za vas nazor a urcite na gyndu dojdu ve Čtvrtek .. 😊😊 moc dekuji za uklidnění 😊😊
@sabinka32 Vzdycky se muze neco stat.
Cele prvni tri mesice jsou dost nejisty. To, ze se vajicko zahnizdi je jen zacatek docela slozityho procesu 😀
Jeste porad se spineni muze rozjet v menstruaci a plod muze spolu s menstruaci odejit.
Hlavne si tam uz nesahejte a zavolejte si na gyndu.
Ale jak jste psala, ze tam pujdete ve ctvrtek, tak tam stejne jeste nic neuvidi. Na to je brzo.
Maximalne vam vezme krev.
Ale na ultrazvuku pujde neco videt az tak za dva tydny.
Chapu vase obavy, po tom, cim jste si prosla 😕
Ale musite myslet pozitivne a nemyslete na takovy veci. Proste si reknete, ze jste tehotna a ze vse dobre dopadne 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může být moč zředěná. Pokud to nebyl duch co jsi ho musela hledat, tak myslím, že můžu gratulovat 😉 a zkus test třeba za dva dny, to by mohla být malinko silnější