Ahoj holky, měla jste některá silnější čárku na TT v poledne, než ráno? Testovala jsem 15DPO zhruba ve 12 hodin a čárka na testu byla celkem výrazná. Pak jsem testovala 16DPO ráno a testována čárka byla slabší než předchozí den. Myslela jsem že čárky na TT by měli být ráno výraznější. Byla jsem sice jednou kolem půlnoci na WC, ale to by snad takový mít nemělo ne ?
@lenicka134 Taky jsem měla ráno slabší čárku než odpoledne/večer.
@lenicka134 můžou tam bejt menší rozdíly ale test je ok...
@lenicka134 já měla odpolední testy vždy hezčí než raní.. Říkali jsme tomu s kámoškou dvoufazové testování 😄😄😄 ať žijí testovačky 😄
Potichounku gratuluju
@lenicka134 já mám vždy čárku silnější odpoledne nevím čím to je ale když jsem testovala z ranní čárka byla vždy slabší to bylo něco na moje nervy tak už vždy z odpolední
Ty testy jsou kvalitativni. Rikaji ano/ne. Krom ruzne koncentrovane moce hraje roli taky sarze prouzku. Dva prouzky jine sarze mohou dat odlisne vyrazny vysledek z uplne stejne moci. Prosim, pouzivejte je k ucelu, pro ktery byly navrhnuty.
Děkuji za odpovědi. Raději jsem dneska zašla na krev. Jdeme dnes na oslavu narozenin, tak abych věděla zda můžu pít :D A dnes 17DPO hcg 943 takže není očem 🙂
@lenicka134 gratuluju❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenicka134 Já měla vždycky ráno slabší čárku než odpoledne nebo večer 😃