Ahoj holky, měla jste některá takové ty rané příznaky v těhu?
Mám chlapečka (10M), už půl roku beru antinu, při které nemám ms. Teď poslední týden mě neustále bolí hlava, strašně mě bolí prsa. Před pár dny se mi i natáhlo z kávového dortíku, který miluju. Teď mi strašně smrděl. Také mě čas od času bolí podbřišek.
Nemůžou to být příznaky těhu? Neměla jsem nic takového u syna, takže nevím. U něj jsem to nedostala, udělala si test a byly dálnice.
Proč se ptám a neudělám test? Protože jsem utratila za testy už miliony. Když jsem prášky začala brát, tak jsem to měla rozházené a testovala furt. Utratila jsem tak 2 tisíce za testy měsíčně, kupovala jsem na jistotu jen ty dražší. Takže už za to utrácet nechci..
Ráda bych vaše poznatky, abych věděla jestli testovat a popřípadě kdy, jestli na tohle ještě není brzo a tak... děkuju.
@petula.bir děkuji. A není to brzo? Pod by něco bylo, tak vubec nevim kdy testovat. Aby dnes nebyl neg a za 4 dny pozitivní. Nemám se od čeho odpícnout když nemám ms :/
@sim244
Tak pak asi jedině si dojít na krev jako samoplátce - stojí to cca 200-250,- výsledek do 2.hodin po odběru a budeš mít jistotu 🙂 pokud bude hladina víc než 7.jednotek už se to bere jako pozitivní 🙂
@petula.bir to mě nenapadlo, děkuju.
@sim244
Nemáš zač 🙂 ať ti to dopadne tak jak si přeješ 🥰❤️
Počkala bych týden a těch 40 kaček do toho ještě vrazila. 😀
Já teda nějaký dva týdny, skoro tři, po ovulaci šla doprovodit svoji malou ségru do školy a před školou jsem zavětřila ořechovník a tak šíleně se mi navalilo, až to nebylo hezký. V té době jsem měla pár dní zpoždění, což mi nepřišlo divný, vzhledem k tomu, že se odmala léčím s chronickým autoimunním zánětem štítné žlázy. Prostě jsem mívala nepravidelnou MS a tenhle smrad, kterej mi dřív strašně voněl, mi rozsvítil žárovku. Bolelo mě v kříži, prsa, hlava jak ve svěráku a i podbřišek bolel jako před MS... Ale to jsem si myslela, že je PMS. S těma testama tě chápu, zkus počkat ten týden, jak píšou holky a kup si třeba v Dr. Maxovi ten jejich citlivý test 😊
Pokud bys mela priznaky tehotenstvi, uz bys urcite musela byt tak daleko, aby to bylo videt na testu, protoze na testu je videt duch uz 8 dni po oplodneni, kdezto priznaky zacinaji pozdeji. Takze si kup ten GS Mamatest za 40kc 2 prouzky, kup si 3 baleni a 6 dni v kuse testuj - ver mi, ze budes pak mit 100% jasno.
@bazarky při vší úctě, není jednodušší věřit doktorce než tomu, čemu věřit chceš, i když to je třeba blbost? Samozřejmě ti nechci brát iluze, mimčo si zaslouží každá žena. Už několikrát ti bylo odpovídáno, že na kalkulačky se spoléhat nedá. Ženské tělo nejede podle nějakých internetových kalkulaček. Jen se zbytečně stresuješ a to je fakt škoda. Jedou jen na nějakém ideálu, ale prostě ovulace může nastat jindy. Mně nastala den před očekávanou MS a z toho jsem otěhotněla. Přijde mi naprosto stresující a zbytečné věřit kalkulačce než svojí doktorce. Pokud teda věříš tomu, čemu věřit chceš, po 11 dnech od styku by ti měl už test vyhodit 2 čárky. Minimálně náznak... 😊 Ovulační výtok je čirý, jako bílek, těhotenský podobný, mám ho od začátku těhotenství, mal chránit čípek před škodlivými bakteriemi. Tenhle tvůj tvaroh je úplně něvo jinýho, ne těhotenství a ani ovulace... Ale to asi slyšet stejně nechceš, tak si udělej test a ten ti ukáže ☺️ Pokud se to nepovedlo teď, povede se to příště 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sim244
Ahoj, tak si kup mamatest stojí okolo 40,- máš tam 2.proužky a uvdíš . Funguje na stejném principu jako třeba test ta 200,- 🙂