První sex - mohla jsem otěhotnět?

tanonym33
2. čer 2019

Dobrý den, je mi 15 a ve čtvrtek jsme měli s mým klukem první pohlavní styk. Bylo to dost nepříjemné, přítel se do mě nemohl dostat, když se dostal, tak to nešlo dál.. První jsme měli kondom, pak jsme ho ale na chvilku sundali a zkusili bez něho. Poté jsme ho opět měli. Nepodařilo se. Přítel se za celou dobu neudělal. V pátek jsem měla hnědý výtok a v sobotu ráno jsem mírně krvácela. Bolí mě občas v podbříšku, ale většinou to je podle mě ze strachu. Dnes je neděle a já mám strach, že bych mohla být těhotná, když jsme chvilku neměli ochranu. Ještě musím dodat, že se to stalo zrovna v ten den, kdy jsem měla poslední den své menstruace. Dnes odjíždím na 10 dní do Chorvatska a pilulky po sexu, brát nechci, mám problémy se srážlivostí krve a bojím se, že mi bude u moře špatně. Mohlo se tedy stát, že bych byla těhotná, i když se neudělal?

stef9328
2. čer 2019

Ne,uzij si dovolenou. Tehotna nejsi v zadnem pripade

viiny
2. čer 2019

@tanonym33 je to velmi nepravděpodobné, kor když jsi měla poslední den menstruaci. Hnědý výtok a trochu krve je po prvním sexu normální. Při sexu ale kondom určitě používejte, i kdyby se přítel nadále neudělal, jistota je jistota. Tak neplaš, určitě bude vše v pořádku a užij si dovolenou 🙂

tanonym33
autor
2. čer 2019

@viiny děkuji moc @stef9328 i tobě

svetlanalana
2. čer 2019

Nejsi těhotná, bude to ok

smekalovamo
3. čer 2019

Ano,jak už psaly holky nahoře. Těhotná určitě být nemůžeš.

tanonym33
autor
16. čer 2019

Dobrý den, píšu znova. Jsou to něco přes 2 týdny po tom pohlavním styku. Dnes mě začaly bolet prsa.. Ale v podbříšku mě už nebolí ani nic jiného. Myslíte, že bych přece jen mohla být těhotná? Může to být z růstu prsou atd. Přece jen mi je 15.

alkuska
16. čer 2019

@tanonym33 myslím si že fakt ne. Bolet tě může z jiného důvodu, ale těhotenství tak málo pravděpodobné, že si myslím, že si s tím nemusíš lámat hlavu.

hanulkaha
16. čer 2019

@tanonym33 pokud si chces byt jista, udelej si tehotensky test, ale je velice nepravdepodobne, ze by jsi otehotnela 😉
Nicmene kondom bych pouzivala po celou dobu styku, i kdyz nedojde k vyvrcholeni, muzes otehotnet z preejakulatu, ktery uz spermie obsahuje, je to takove to známé "staci jedna kapka a už to ťapká" 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru