První sex a těhotná? Je to možné, i když testy jsou negativní?

itlucii
11. zář 2019

dobrý den
Ke dni 21.7 jsem měla svůj první sex a bohužel bez ochrany ale přítel se do mě neudělal a ještě po té aby se udělal musel hodně dlouho si honit.
Bohužel teď ke dni 11.9 jsem ještě nedostala menstruaci. Těhotenský test jsem si dělala 2x a 2x vyšel negativně. Ale pořád se toho obávám.
Je tu pořád nějaká možnost být těhotná?

denca033
11. zář 2019

@itlucii pokud se neudělal do tebe tak určitě ne.

terry1512
11. zář 2019

@denca033 to bych si teda tvrdit nedovolila. Říkají ti něco ,,kapičky lásky" ?

@itlucii těhotná nejspíš nebudeš, test už by něco ukázal. A pro příště když nevíš co je ochrana, tak nesoulož.

jituli84
11. zář 2019

@terry1512 Naprostý souhlas

mimi1004
11. zář 2019

Mimochodem, ochrana není nutná jen před nechtěným těhotenstvím, ale i před pohlavními chorobami. Tak o tom přemýšlej...

malenka3
11. zář 2019

To už by test ukázal, kdybys byla těhotná, takže pokud nebyl další sex dosud, tak nejsi.
Jinak jsi teda hodně odvážná, první sex a hned bez ochrany? Jsi připravená mít dítě nebo se léčit z pohlavně přenosných nemocí?

hasara33
11. zář 2019

Ženský vy jste strašný moralistky 🤦 jako by žádná z vás nikdy neudělala chybu, že?
Nicméně zakladatelko, pravděpodobně těhotná nejsi, ale pokud si nejsi jistá tak se objednej na gynekologii ať máš 100% jistotu 😉 jinak budiž ti tahle situace ponaučením do budoucna, dávej si větší pozor, protože dámy zde, i když to podaly celkem nevybíravým způsobem, mají pravdu 😉 nejde jen o nechtěné těhotenství, ale i o pohlavně přenosné choroby což je ještě větší problém. Hodně štěstí 🙂

itlucii
autor
11. zář 2019

@hasara33 jistě budu si dávat pozor! A děkuji

kittyy17
11. zář 2019

@itlucii pokud od té doby nebyl žádný další sex ani s ochranou, test je negativní, a stále nemáš ms, tak těhotná nejsi. A mazej k doktorovi, asi máš nějaký problém se zpožděním.

priefi
11. zář 2019

@itlucii ne, pokud test je 11.9.negativni a styk byl 21.7., neni mozne, abys byla tehu

martiniquest
11. zář 2019

Kristepane, dalsi trol? Ze vas to jeste bavi 🙈

drakenn
12. zář 2019

@hasara33 nemám pocit, že bys napsala holcine něco jiného, než holky před tebou. A taky sis slušně zamoralizovala -. "jinak budiž ti tahle situace ponaučením" atd. Kde je rozdíl?

jolisha
23. zář 2019

Těhotná nejspíš nejsi.. ale víš jak se to říká. "Stačí kapka a jsi matka". Tak pro příště opatrně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru