Ahoj mamky, nemáte některá zkušenost s užíváním této HA? Beru HA Azalia, jelikož jsem do nedávna ještě kojila svého druhého syna, nyní už dobírám poslední platíčko a budu brát jinou HA. Od včera mám asi nějakou střevní virózu nebo nevím a teď mám strach ze snížené spolehlivosti 😨
Tabletku jsem si vzala včera večer (středa) a asi za 2-3 hodiny jsem měla průjem, běhala jsem i v noci na wc, tak nevím, zda ty 2-3h stačí na vstřebání. Vím, že teď v tomto případě je potřeba se ještě nějak chránit něčím dalším, ale pohlavní styk jsem měla v PO a v úterý jsem dostala ještě k tomu všemu MS, kterou u této HA mám 1x do měsíce, i když nedělám žádnou pauzu, kojila jsem syna už jen 2x denně a tak už jsem u ní hodně často i tak špinila, nebo měla klasickou MS. Myslíte, že by bylo možné otěhotnění, že by spermie mohly přežívat, jak se píše 2-5dní po styku, když teď ještě ke střevní viróze mám MS? Díky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.