Dobrý večer maminky,
Snažíme se půl roku o miminko, zatím nic, ale ještě jsme v toleranci. Mám 9 DPO, ale už 2 den mi začaly vystřelovat bolesti do prsou a podbřišku, MS je nepravidelná (+- 33 - 36) někdy se i opozdí, prsa takto nikdy nebolely, ani před ani při mrše, je vůbec možné takto brzy něco vypozorovat? Máte některá zkušenosti s hodně brzkými příznaky? 😊
@karkulka1283 tak to u mě byl první příznak prsa. Nevím už který den dpo, myslím si, že tak 10. A to byl pro mě jasný signál zkusit test... každý to máme jinak, ale první příznak to být muže
@karkulka1283 Také jsem si dělala test a druhá čárka byla skoro neviditelná, ale byla tam, po zaschnutí byla o něco lépe viditelnější, ale přes telefon bohužel ne, jen okem. Už jednou jsem měla pozitivní ale s MS to odešlo.
@leniiid to jsem teď měla přes noc, nemohla jsem spát každou chvíli jsem se budila a po probuzení jen cítím takové napětí v prsou, ale test mi dnes vyšel negativní z ranní moči, uvidíme jestli přijde MS, ale neděje tomu nedávám, jen je zvláštní že jeden test byl s duchem a dnes sněhobíly
Já myslím, že některé ženy mohou mít příznaky už týden po ovulaci. Byla jsem dvakrát těhotná a pokaždé jsem věděla ještě před destem, že to vyšlo. Bylo mi divně od žaludku a byla jsem unavená. A měsíc před tím, jsem si to nevsugerovala, ač jsem se snažila sebevíc. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lobelka28 může to být psychika. Už tu kolikrát padlo,že příznaky takhle brzy nemohou být,že tělo ještě ani neví,že je "těhotné "
Hoď se do pohody a držím palce. My čekali 6let na ten náš malý zázrak