Ahojky, potřebovala bych poradit, myslím si, že nejsem těhotná? Prosím, o vyvrácení. S přítelem se snažíme o miminko. V Březnu tohoto roku jsem měla samovolný potrat. Dost mně to dostalo. Nyní po kontrolách kdy jsem naprosto zdravá, jsme se s přítel rozhodli znovu do toho jít. V červenci mi proběhla MS normálně po 29 dnech a nyní jsem v srpnu měla mít MS 2.8. ale nedorazila, přesto jsem měla hrozné bolesti. Levá strana v podbřišku, záda (vůbec jsem nemohla ležet), hroznou únavu, noční můry, časté chození na malou, jednou mi bylo i na zvracení,.... Trvalo to od ovulace až do pondělního dne. TT jsem si dělala ale byl negativní. A v pondělí dopoledne jsem začala krvácet byla to světle červená krev (čerstvá), ale vložka byla skoro čistá, krev jenom na toaletním papíře, dnes pokračuji se světlou barvou krvácení. myslela jsem, že by to mohla být nidace. Ale nyní trošku pochybuji. Poraďte mi prosím, může to být uhnízdění? Mohu být těhotná? Nebo je to klasická MS? Předem děkuji za odpovědi...... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj @rostlino, osobne bych spis tipla, ze se o tehotenstvi nejedna. Kolikrat muze MS vypadat atypicky... A pokud mas TT negativni i takovou dobu po ocekavane MS, zasla bych si pro utvrzeni ke gynekologovi.