Zdravím holky, chtěla bych vás požádat o radu, zda-li jste některá neměla stejně zkušenosti. Abych to uvedla na pravou míru, tak s manželem se o dítě nesnažíme, rádi bychom ještě nějakou dobu počkali, ale kdyby se nám náhodou poštěstilo, tak bychom se tomu nebránili.
Cykly mám v pravidelně 28-30 dní, dnes jsem podle bolesti prsou a podbřišku očekávala příchod MS, ale stále nic. Už čtyři dny mám citlivá prsa, a občas mě píchá v podbřišku, ale to se dá považovat za PMS. Co u mě není normální je velká únava, cca 14 dní a taky bílý také silný bílý výtok. Neměla jste to taky některá?
@kami2262 ahoj zkus test. To jsem měla minulý rok a nasla jsem //..... 🍀
Děkuji za odpověď ☺️ právěže doma tt nemám a do lékárny se dostanu až ve středu, tak mě napadlo se zeptat, jestli jste to někdo neměl podobné, jako já teď 🙂
Ja absolutne nechapu tyhle diskuze 🤦🏼♀️ Muzes byt i nemusis. Kolil Ti je, ze se tak ptas? Kup si test a dozvis se to 🙄
@brookmichaela na tohle se paní asi neptala.. pokud Vás tenhle příspěvek tak rozčílil možná by nebylo od věci si to nechat pro sebe..
@dixinka123 ja to tak mela 13dpopozitivni a 14dpo negativni,biochemicke tehu
No budeme skoušet dál zítra mám dostat menstruaci tak uvidím
@kami2262 Ahoj, tak jak si dopadla ? 🙂
@michaela10s přesně jako ty zítra jdu na inekci abych dostala 8 dni spoždení krev negativní
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kami2262 a tehotensky test?