Prosím o radu. Neměla jste to také některá?

kami2262
28. únor 2020

Zdravím holky, chtěla bych vás požádat o radu, zda-li jste některá neměla stejně zkušenosti. Abych to uvedla na pravou míru, tak s manželem se o dítě nesnažíme, rádi bychom ještě nějakou dobu počkali, ale kdyby se nám náhodou poštěstilo, tak bychom se tomu nebránili.
Cykly mám v pravidelně 28-30 dní, dnes jsem podle bolesti prsou a podbřišku očekávala příchod MS, ale stále nic. Už čtyři dny mám citlivá prsa, a občas mě píchá v podbřišku, ale to se dá považovat za PMS. Co u mě není normální je velká únava, cca 14 dní a taky bílý také silný bílý výtok. Neměla jste to taky některá?

patmouse
28. únor 2020

@kami2262 a tehotensky test?

eliskaamichal
28. únor 2020

@kami2262 ahoj zkus test. To jsem měla minulý rok a nasla jsem //..... 🍀

kami2262
autor
28. únor 2020

Děkuji za odpověď ☺️ právěže doma tt nemám a do lékárny se dostanu až ve středu, tak mě napadlo se zeptat, jestli jste to někdo neměl podobné, jako já teď 🙂

ivetkakr
28. únor 2020

@kami2262 bílý výtok u mě vzdycky značil tehotenstvi 🙂

dede37
28. únor 2020

@kami2262 jo, bílý výtok jsem měla už pár dní po ovulaci 🙂 bylo to tehu..

brookmichaela
29. únor 2020

Ja absolutne nechapu tyhle diskuze 🤦🏼‍♀️ Muzes byt i nemusis. Kolil Ti je, ze se tak ptas? Kup si test a dozvis se to 🙄

zvladarova
29. únor 2020

@brookmichaela na tohle se paní asi neptala.. pokud Vás tenhle příspěvek tak rozčílil možná by nebylo od věci si to nechat pro sebe..

dixinka123
7. bře 2020

Ahoj všem měla sem ovu 23.2. Nechraneni sex byl 17 i 23 24 25 28 po ovu 10 den sem měla pozitivní test a dnes sem 14 dnů a test negativní zítra mám dostat menstruaci sem už stoho na hlavu zajímalo by mě jestli je tady někdo kdo to měl tak

slunickova
7. bře 2020

@dixinka123 ja to tak mela 13dpopozitivni a 14dpo negativni,biochemicke tehu

dixinka123
7. bře 2020

No budeme skoušet dál zítra mám dostat menstruaci tak uvidím

michaela10s
7. bře 2020

@kami2262 Ahoj, tak jak si dopadla ? 🙂

dixinka123
17. bře 2020

@michaela10s přesně jako ty zítra jdu na inekci abych dostala 8 dni spoždení krev negativní

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru