Prosím o radu: 16 dní zpoždění MS a test negativní

padela
29. pro 2016

Ahoj, prosím o vaše rady a zkušenosti. Mám 16 dní zpoždění ms a test je negativní. Cítím se normálně, ale mám hrozně nafouklí břicho. Jenom obžas mě v něm píchne a chvilkama slabě bolí prsa, ale to si myslím, že už mám jen vsugerovaný. Pořád doufám, že při dalším testu se oběví druhá čárka. Minulej rok v září jsem si prošla zamlklím těhotenstvím a od té doby se nedaří. Bojím se jestli nemám ňáký zdravotní problémy. Moje doktorka teď má dovolenou, tak čekám na příští týden. Moc vás prosím, co si o tom myslíte? Mohla bych být těhotná? Už dlouho si miminko moc přejeme. Děkuji za rady

lucinka58
29. pro 2016

@padela Určitě bych zašla k doktorce. Pokud je těhotenský test tak dlouho po zpoždění negativní, tak nejspíš těhotná fakt nejsi ☹ Ale je potřeba určitě přijít na to, proč jsi to nedostala a vyšetřit tě. Brzo se určitě objednej!!!!

padela
autor
29. pro 2016

@lucinka58 taky si myslím že nejsem těhotná, k doktorce se obědnán hned v pondělí. Bojím se co mi řekne. Jsem z toho vážně nešťasná ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru