Ahoj holky chci se zeptat minulou sobotu jsme měli s přítelem sex a při jednom si přítel není jistej jestli to úplně stihl. podle menstruačního kalendáře co mám v telefonu , bych zítra měla mít ovulaci ale vím ze se tím moc nedá řídit a navíc nemám mestruaci úplně pravidelnou (+- v dnech ) . Chtěla bych se ale zeptat jestli je možný aby při uhnizdovani případného miminka mě to takhle mohlo bolet ? Jestli jste to někdo měli podobně a nebo jde opravdu jen o ovulaci ? Jde o bolest podbrisku nebo spis tlak + strašně pichani v právem vaječníku😔 o miminko se zatím sice úplně nesnazime , ale taky by nam vůbec nevadilo 🙂 předem díky
Podle mě jde spiše o ovulaci.
no tak hlavne cokoliv co.ti tu napisem je uplne jedno, stejne to zjistis az za cca 14dni..
A jestli si byla dva dny po MS je opravdu hodne mala pravdepodobnost ze bys byla tehotna..
Jestli si miminko neprejete bylo by fajn se chranit i jinak nez ,,v cas ho vyndej".
Drzim.palce at to vyjde jak potrebujes..
Vypadá to spíš na ovulaci...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simonkapl To by mohly být spíše ovulační bolesti.