Ahoj holky prosim o radu už jsem asi magor. Ale mám 2dny do Ms. Ovulace byla na 100% 16.10 sex byl den předtím a i den po ní. Od čtvrtka je mi po jidla špatně. Teď nejvice vždy ráno přijde mi jako by mi někdo houpal žaludkem. Vždy je to jen chvylku a zase to přejde. Dneska jsem si zkoušela test ale nic. Myslite že je ještě šance že Ms nedorazí a že na testu s ukážou //?
Ahoj ja si test delala v den kdy jsem to mela dostat a uz tam byl duh takze uplne svetla druha carka.A pohlavni styk jsme meli na poceti na novy rok a dostat jsem to mela 16teho a nic jsem nedostala ale test byl uz pozitivni a pro jistotu jsem si jich delala vice s odstupem.Abych vedela ze ta druha carka tam je.Zkuste pockat a drzim palecky at vam to vyjde.Je to Vase prvni?
@lencamat Ne bude to me druhé mam už 8 leteho syna ale u něj jsem ani test nedělala měla jsem zpoždění tak jsem šla k dr. Měla jsem v tu dobu dost nepravidelnou Ms. Byla jsem těhotná za poslední rok 2krat ale bohužel to pokaždé dopadlo revizi 😞😞 a u těchto 2 těhu se mi // ukazali den před Ms ale byly hodně slabé vždy. Ale ani u jednoho mi po jidle nebylo takhle nevolno. Byly by jsme moc rádi kdyby to vyšlo a hlavně dopadlo dobře
@vladuska29 já si test dělala 2dny po termínu kdy měla byt MS a byl tam na desitkovem Benu testu jen malinkaty duch a to mi prislo ze až po limitu. Treti den po spozdeni mi bral Dr krev a hcg bylo 17 a pak už jen rostlo a test sílil každým dnem. Nevím kdy byla ovu vzhledem k tomu ze jsem údajně neplodna a mělo jsme jít na umelko tak jsem to nesledovala 😂
@soleilll počkám stejně mi nic jiného nezbyde. Zmatkuju hrozně že jo 😞
@mona91 ja sem si právě na 100% jista že byla toho 16.10. Den pred tim jsem měla hlen a toho 16.10 jsem měla hrozný bolesti v podbřišku přesně 15DC 😁 Tak to jsi mela krásné zjištění že 😁
Ahoj.Ja měla test pozitivní u obou děti už cca čtyři možná více dní před ms,Takže ja bych klidně už test zkusila,ale každá sme jiná a určitě je nejlepší testovat až v den.očekávané ms ideálně az po vynechani.
Holky nám se povedl v noci "kousek"
Po dlouhé době byl sex,da se rict usmirovaci❤, a nějak sme se úplně zapomněli chránit.Antikoncepci neberu,třetímu dítěti se nebráníme ale rozhodně se ted nesnazime.Kouknu do diáře a pěkně sme se trefili😂😂😂
@vladuska29 moc držím palce
@balogis ja jsem si právě test zkoušela dneska ale nic. Ale ty nevolnosti mi přijdou divny.
@vladuska29 Jasně, že pokud otěhotnět chceš, čekáš na ten test, jak na smilování. Ale je ještě brzo, teď ti to prostě nikdo neřekne. Musíš vydržet. Snad se brzo zadaří a dočkáš se. Je blbost honit někde duchy, když není ani termín MS.
@soleilll no čtvrtka už to vydržím a pak se uvidi jestli mrcha dorazí nebo ne
@vladuska29 aha,tak vyčkat na ms no a případně opakovat test..To čekání je asi zlo vid?😕
@balogis je to fakt hrozný. Kdybych neměla ty nevolnosti tak mi to ani tak nepřijde. Neřešila bych to ale ty nevolnosti mi dávají takovy dovni pocit a tu nedockavost
@vladuska29 ja sem neuvěřitelne nedočkavy člověk,Takže chápu😡
@balogis ja taky. Teď sem šla že vyhodim ten test a když jsem se na něj podivala přijde mi že v oblasti kde má být druhá čárka je stín. Ale nevím jestli to není tim že ho tam vidět chci 😞😞
@vladuska29 pošli fotku,klidně pres zprávu,víc oči víc vidí,i když po limitu by se nemělo hodnotit,vím
@balogis ok posílám děkuji
@vladuska29 vsugesce je někdy silnější než všecko okolo... Tělo si to mohlo vsugerovat včetně těch nevolnosti... Mně třeba test ukaž až po vynechání ms jak u prvního tak teď u druhého. Je to individuální
@vladuska29 po limitu se u hodně testu dokresli druhá čárka a test je neplatný. Máš to na testech i napsané Zbytečně se stresujes a ubližujes si. Zkus za pár dní...
@preiba to ja vím proto si od toho nic neslibuju
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vladuska29 Ano, šance je. Buď jsi těhotná nebo ne. To ale teď nezjistíš. Počkej ještě pár dní a zbytečně nezmatkuj.