Zdravim, s pritelem jsme se zacali snazit o miminko.. posmedni MS 15.10. Ovulaci nevim, kdy mam, nikdy jsem to nesledovala a pred tim mela 4mesice HA. Kazdopadne 3 dny uz mam temer v kuse takovou palivou bolest v podbrisku, obcas mi je nevolno, ale nic zvlastniho, z niceho nic mi prestaly chutnat cigarety (toto tema ted resit nechci..) je mozny mit uz priznaky.? Ze by se zadarilo hned na poprve?..
@leymea taky jsem si rikala no...ale na malou taky beham co 20 minut snad
Na jakekoliv příznaky je opravdu brzy. A paní má pravdu ,ted je teprve asi čas na ovulaci cca
mě třeba cigarety přestaly chutnat cca v 6tt
@jituli84 tak to bude treba ono 🤔
Počkala bych týden a zkusila třeba těhu test, ale i tak to asi bude brzy, mě test odhalil tehu tři dny před MS
MS bych mela dostat za 9 dni.. no, stejne nezbyva nez cekat. 🙂
Hold ted je to o čekání a je o tom i celý první trimestr
Uvidite pockala bych a udelala test pokud se nedostavi MS,ale chtela jsem rici ze se to na poprve urcite muze podarit 🙂)) nam se taky zadarilo hned prvni mesic 🙂 takze drzim palecky 🙂
Všechny příznaky mi začali až po potvrzení u dr 🙂 jinak mi chybělo klasický pms jako každý měsíc. Najednou nebylo 😄
Už tři měsíce po sobě mám všechny příznaky a vsugerovane opravdu nebyly a stejně těhotná nejsem...podle mě regulérní příznaky prijdou až později, tak kolem toho 6tt a dal, do té doby je to buď v hlavě nebo dost často prostě PMS 🤷🏻♀️
Mně začaly “příznaky” kolem 5tt, bolelo mě v kříži jak čert, prsa, podbřišek... myslela jsem, že dorazí MS 🤣 Na záchod takhle často a tak brzo ještě běhat nemůžeš, to začne podle mě až ve II. trimestru 😂 Příznaky se vším všudy až tak 7tt-8tt, ale jak se výše píše, každá to má jinak 🤗Počkala bych do termínu MS a otestovala bych se 😊 Budu držet palce 🍀
Příznaky jsem taky moc neměla ale týden před MS jsem si musela koupit rybí zavináče v oleji ačkoliv to vůbec nejím a rvala to do sebe i s cibulí 😂 to jsem si říkala, že je asi něco jinak
JestLi tě pálí v podbřišku a pořád chodíš čůrat, tak máš spíš infekci močových cest
Je to hodně individuální, taky bych to ale spíš viděla na příznaky zánětu močáku, při močení tě to nepálí?
Nicméně k těm vsugerovaným příznakům- příznaky být můžou z vlastní zkušenosti i velmi brzy, já teď měla regulérní nevolnosti dřív, než jasně pozitivní test... a vzhledem k tomu, že to bylo mé třetí těhotenství během dvou let, tak si opravdu nemyslím, že by to bylo vsugerované, ty nevolnosti jsou opravdu velmi specifické. Navíc i jinak jsem prostě poznala, že jde o těhotenství. Každý to má jinak a každé těhotenství je jiné.
Každopádně nezbývá než čekat.
21.9. Posledni ms
14.10. Pozitivni tehotensky test
Poznala jsem to na sobe ze mi opet pod zasnubnim a snubnim prstynkem zacal exem (jen v tehotenstvi se mi delal) a imrvere jsem musela jist, nejsem najezena lehce zle, prejedena, lehce zle. Jak jsem jeste kourila u prvniho tak mi bylo nejak divne po cigarete. (Prestala jsem kourit po 15ti letech po pozitivnim tehu testem-motivačni informace) Bezela jsem pro tehotensky test livsane predčasny ruzova krabicka-tehda duch 4dny pred ocekavanou ms a tet 5-6dni pred ocekavanou ms takze za me klidne muzes pocitovat ze se v tele neco měni ale neupinej se na to 😉
Mam uz dceru, ale ta byla neplanovana.. tak co vubec nevim co a jak kdy probihalo :D a ted kdyz planujem, je to uplne neco jinyho... no, udelala jsem si test( jsem magor ja vim... ale nemuzu si pomoct) ... vcera uplne bilo a dneska jako naznak ze by tam neco prosvicovalo.. zkusim vydrzet a dalsi udelat za 2-3dny. Nebo zkusim ten livsane..to je z lekarny? ..
Moceni me nepali, zanet uz jsem mela dvakrat a vim jak to probiha a bolest v podbrisku je pri zanetu uuuuuplne jina.. :(
Mě se osvědčil mamatest s citlivosti 10
Podivam se jestli ho mame u nas i v jine lekarne.. nechce se mi objednavat z netu..
Mama test jsem si delala.. vcera bilo a dneska ta slaboulinka carecka uplne.. ale cetla jsem, ze delaj falesnaky...
a osvědčil se mi nejednou 🙂
Taky doporučuju mamatest
Ten jsem tedka mela 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Spis ted bych ocekavala ovulaci (ja driv mela az 17DC). Urcite nemuzes mit priznaky, mozna to mas vsugerovany 😉