Ahojky holky,
chtěla bych se zeptat na názor popřípadě zkušenost jiných.
Snažíme se s manželem o miminko, byli jsme na dovolené kde jsem měla své dny a ovulaci. Tento týden bych měla mít menstruaci, dělala jsem si asi 3x test a negativní.
Mám ale každopádně bolesti v podbrisku, bolí mě hlava (a to hodně piju), křeče občas (asi 3x jsem měla šílený křeče) a trochu citlivé bradavky.
Menstruace by se měla dostavit v pátek.
Nevím, jestli na test je moc brzo, jelikož je to 14 dni od dovolené.
Moc bych si přála miminko.
Dekuji za názory.
Tak uprime... Těhotná být klidně můžete já to taky poznala ještě před testem. Pokud se snažíte určitě doporučuji udělat test až po vynechání ms... A to především z důvodu že by sem vám tam v následujících dnech mohl objevit duch a pak by přišla ms biochemické těhotenství a to fakt na psychice nepřidá vůbec. Držím pěsti ať to vyjde❤️
@moni666 my když jsme se snažili, tak jsem příznaky měla pokaždé. Dokonce jsem si to tak vsugerovala, ze jsem zvracela ;)). A taky jak píšou holky výše, může to být i PMS.. to ja mám vždy žaludek jak na vode, bolí me prsa, jsem nafouklá atp.
Ale to neznamená, ze těhotná být nemůžeš 🙂.
Tak do toho se mi dneska holky přidal světlý výtok :/
@tasimia já to taky tak mám, ale mám silné křeče v podbřišku a krvácím, cítím se nafouklá je mi nevolno a ještě do toho únava, nevím čím to je
@karolinasim může to být cokoliv. Šla bych na gyndu..
Já měla vždy snad všechny příznaky… vždy to ale byl pms… když jsem otěhotněla tak ty “opravdový” přišli až skoro týden po pozitivním testu🤷🏻♀️ ale každé tělo je jiné…
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Příznaky si můžeš jen vsugerovat. Psychika má velký vliv. Testuj až po vynechané MS. Když bude negativní, tak třeba zase za týden a pak k lékaři.