Ahoj maminky. Stalo se, že jsem 1.7.2015 samovolně potratila. Cyklus jsem do té doby měla pravidelný po 26 dnech a 13. den jsem i vždy cítila ovulaci. Nicméně po SP se mi cyklus asi nějak rozhodil. První menstruaci jsem dostala až po 36 dnech, tzn. 5.8. Ovulaci jsem necítila. Necítila jsem ani ovulaci v tomto cyklu. Nyní jsem 16. DC a když jsem pozorovala výtok, tak takový ten bílkový byl cca před třemi dny. Dva dny cítím kolem pupíku takové jakoby slabounké píchání - to přesně mě doprovázelo to první nepovedené těhotenství. Předevčírem jsem dostala nějaký záchvat plačtivosti, zničeho nic. A dva dny pořádně nespím. Je to divné, ale je možné, že by případné těhotenství dávalo o sobě vědět už takhle brzy? Děkuji za každý názor. 🙂
pms od tehotenskych priznaku je tezke rozeznat.. nektere zeny to citi, ze jsou tehotne, nektere ne... kazda jsme jina... ja treba mam stejne pms jak pises.. ale mela jsem tusaka, ze jsem tehotna, protoze byly silnejsi nez jindy. kazdopadne, je to tezke rozpoznat dle priznaku. ale mozne je vsechno.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na to je brzy něco soudit. To co popisujes je třeba můj typický pms ☺