Zdravím,
Tak ja už nevím..připadám si jako hypochondr.. potřebovala bych poradit. MS by měla přijít 9.10., již třetí den když jdu spát mě píchá lehce v levém podbříšku, někdy i v pravém ale jen chvilkově, mám bolesti prsou, chutná mi jídlo které bych ještě před měsícem ani nesnědla, když něco sním je mi zle, neskutečná únava, mléčny výtok(kvasinky to nejsou), a nemluvím o tom neustálém močení co mě doprovází.
Mohlo by to značit těhotenství? Děkuji všem za rady
Je pravda,že mě na začátku těhotenství netrapilo nic než to,že jsem dny volná skoro celé prospala a byla jsem malatna o migrenach ani nemluvim,trpím na ne,ale první tři měsíce mě hlava bolela snad pořád....
všechno je možné, příznaky to mouhou být jak těhotenské, tak před MS, takže počkej a uvidíš, vsugerovat se dá opravdu cokoli. Ale za pár dní uvidíš, jestli je to těhu nebo ne.
ahojte...moje příznaky byly že mi bolel žaludek a denně jsem si musela mýt vlasy.......a ty vlasy mě stále trápí a nevím co s tím...jsem sice 8tt ale nevím co na to... 🤐
tak já jsem taky kadeřnice.... koupila jsem si obyčejné březové nebo na mastné a nepomáhá to...ob den si ty vlasy myju....ale snad to během těhu přejde,,,,a nebudu muset trpět do 40tt
ještě chvilku vydrž a udělej si testík 😉
mě taky píchalo v podbřišku - víc se to ozvalo např. při prudkém pohybu. ale prsa začaly až tak v den očekávané MS a taky jsem začala být hrozně unavená a motala se mi hlava. močení ani výtok mě netrápí, chutě taky moc ne. Tak držím pěsti 😉
Mým jediný příznakem byla zácpa, jinak vůbec nic. Ostatní příznaky se začaly objevovat až v 7-8 týdnu. To, co popisuješ já měla jako PMS často. Ale může to být i těhotenský, akorát to mi začalo dýl.
@cuciii ahoj, může to být i vsugerace 😒 Mám teď to samé, ale stále si opakuju, že je to příznak MS! BOlest prsou mám i v noci, a občas mě to vzbudí ze spaní,ale i ve spánku to může být vsugerované. Při prvním těhotenství jsem jako příznak měla snad jen že jsem vypila hektolitry vody a byla jsem víc unavená a dělalo se mi špatně ve výtahu 😀 Teď není ani jedno z toho, ale spíše bolesti, modřiny a únava.Těžko říct zda to je těhotenství.
@bjoucik.15 ahoj, no tak s tím pitím to mám taky tak.. Nepila jsem skoro vůbec a teď denně vypiju 2-3 litry vody..
@cuciii jo tak já byla schopná v práci vypít dva barely vody, té jak se dávají do kanceláří 🙂 ale to už jsem věděla že jsem těhu dle testů. ale jinak jsem neměla žádné příznaky. Krom té nevolnosti ve výtahu 🙂
Tak já dneska letím k doktorovi:( v noci jsem měla takové křeče, že mi až slzy tekly, takže asi bude lepší když se na mě podívá..
tak jo je to venku..:( Cysta a pristi tyden na operaci:( ..
@lencak80 Dnes jsem byla znova u DR. měla jsem vcera silné bolesti. Cysta večer praskla, ale ne cela jen se zmensila. V děloze našel prcka 1,5mm, rikal ze je to malicka braly mi krev o pul 3 mam volat na vysledky a pokud to těhu bude v pátek znova kontrola, pokud ne zítra mám nástup ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
mně dokonce teklo mlíko z prsu a těhotná jsem nebyla...ženská si umí vsugerovat nemožné 😒 zkus nemyslet na to, že chceš otěhotnět...tělo si pak myslí, že to tak je a nedaří se...vím, že se to lehce říká a těžko dělá...nejraději bych přála těhu...hodně štěstí 🙂