Příznaky těhotenství nebo jen faleška?

jessikaa
16. pro 2016

Ahoj holky chci si vás zeptat jaké byli vaše první příznaky ? Je možné že žena která je těhotná a neví o tom nemusí mít ty příznaky ? Nebo když je žena těhotná..udělá si 2x tt a vyjdou dvakrát po sobě negativní....stalo se vám to ? Jsem v nesnázích☹

drnkla
16. pro 2016

Měla jsem umocněný čich, bolely mě prsa jinak než před ms a měla jsem návaly tepla.

zulitvi
16. pro 2016

Jedinej muj priznak byl, ze se mi motala hlava a jednou jsem omdlela. Prvni 3 testy negativni, ale delala sem je pred tim co se mela dostavit ms.

lucajda17
16. pro 2016

@jessikaa No,tak mě furt bolelo břicho jako kdybych to měla dostat a hrozně mě bolely prsa.Žádné nevolnosti,nechutenství u mě nebylo,jen únava.A co se týká těch negativních testů,tak těch jsem měla mraky,ale ty nelhaly až jednou vyšly.Nejspíš asi těhotná nebudeš.

georgina_
17. pro 2016

A jak dlouho jsi to už nedostala? Příznaky mít nemusíš, každá to snášíme jinak...ale testy by měly být pozitivní, jinak asi těhotná nebudeš...

matttes
17. pro 2016

Tak já neměla žádný příznaky , test jsem si udělala až asi když jsem to nedostala 10 dní. Myslela jsem si že těhotná nejsem měla jsem nepravidelnou menstruaci takže těch zklamání bylo hodně. A šup test pozitivní. Jinak jakmile byl test negativní tak těhotná jsem nebyla - test mi nikdy nelhal.

narmorka89
20. pro 2016

Ahojik. Jak to zak čtu myslíte že se dají brát jako příznaky tyto blbinky?
V podbřišku pocit jako před ms a takové jako by napnute prsa,větší hlad? Dobrala jsem antinu 1.12. ....3 začala ms a v plodnych dvech i před byl koitus s výplní....(14-18.12.) Na test je brzo jeste. Navíc nevím zda je možné aby se zdařilo tak krátce po vysazení antiny( yasminelle)......jaký na to máte prosím názor?

cizinkaa
20. pro 2016

Ja mela jen neskutecnou bolest prsou... a hned od zacatku jsem mela problemy s jizdou v aute. Pozitivni test jsem mela az 17 dni po oplodneni. ☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru