Příznaky těhotenství nebo blížící se MS. Máte podobnou zkušenost?

mzacikova
15. zář 2019

Ahoj holky, obracím se teď na Vás s otázkou ohledně zvláštních příznaků. 1. nebo 2.9. jsem měla podle bolestí ovulaci. Sex jsme měli 3., 4. a 5.9. Teď jsem teda cca 13dpo a už třetí den mě střídavě buď pálí žáha, bolí bedra, šíleně mi třeští hlava nebo je mi na zvracení. Podbřišek mě dnes mírně pobolívá, ale mnohem méně, než každý jiný měsíc před MS. Měla bych ji dostat, podle cyklu dnes max v úterý. (zní to divně, ale vážně mě každou chvíli bolí něco jiného 😂)
Máte některá před MS taky takové příznaky, že už přijde? Včera jsem měla malinko narůžovělý výtok a dnes ráno jakoby žilkovitý, malinko tmavší. Ale od té doby nic.
Test zkoušet ještě nechci. Přijde mi to brzo dokud nemám ještě vlastně zpoždění

sudylichozrout
15. zář 2019

@mzacikova Ahoj, zivotnost vajicka je az 24 hodin, realne ale 12-18 hodin, takze pokud byl styk 2 dny po ovulaci, je uz tehotenstvi malo pravdepodobne. Spis si myslim, ze mas PMS, jehoz symptomy jsou pomerne variabilni a kazdy mesic mohou byt trochu jine.

dareenn
15. zář 2019

Jsem na tom podobně, jen teda ovulaci jsem měla kolem 4.až 6.9. - přesně na den to nepoznám. Sex byl 3.9. a pak až 8.9., nesnažíme se, necháváme volný průběh. No a od cca 7dpo mě bolí prsa (při PMS mě nikdy nebolí), cítím snad i co se vaří přes dva baráky, motá se mi občas hlava, večer mi bývá šoufl, táhne mě podbřišek a bolí v kříži. MS čekám nevím kdy, Ptž ji mám hrozně nepravidelnou, ale na PMS mi všechny ty příznaky přijdou moc, kort když je normálně nemívám 🤷🏻‍♀️ tak jsem zvědavá co z toho bude 🙂

mzacikova
autor
15. zář 2019

@dareenn já žádné příznaky PMS nikdy neměla. MS mi prostě vždy přišla a to bylo vše. Měla jsem vždy jen bolesti břicha a to až v den MS. Prsa mě teda nebolí, ale jinak jsem tyto příznaky nikdy nepocítila. Tak kdo ví, co nám z toho vyleze.

mzacikova
autor
15. zář 2019

@sudylichozrout já právě nikdy nevěděla, že MS dostanu. Žádné příznaky jsem nikdy neměla. Krom teda bolesti břicha, ale to až v den MS. Ale naděje na těhotenství si tento měsíc samozřejmě nedělám, spíš mě zarazilo kolik mě toho teď bolí najednou 😁🤦‍♀️

hermanka88
15. zář 2019

Ahoj,jako bych četla o sobě! Vše stejně..jen já dostala MS už o 3 dny dříve než měla přijít, čekala jsem ji taky až dnes či zítra takže je po nadějích..A dnes tak silná,že jsem myslela,že snad vykrvácím. Takže se 100% nezadařilo 😔

mzacikova
autor
15. zář 2019

@hermanka88 to mě mrzí... Aspoň vidím, že ty příznaky můžou být opravdu k MS.
Zkusit hned, jak dojde ovulace. Určitě se zadaří příští měsíc ❤️

kaja2016
15. zář 2019

@mzacikova Pokud ma zena takoveto priznaky pred MS, tak jde o premenstruacni syndrom a bylo by dobry s tim neco delat. Tak jednou tydne se tu objevi dotaz s podobnymi priznaky casto i 8dni po styku ( tzn.vajicko teprve hnizdi) a uprimne si vzdycky klepu na celo.-) Smysl dotazu je asi takovy kolegynim na mk, jako nechat si na toto tema cist z ruky.-) Ale to jako v dobrym. Zbytecne nervy. Opravdu.

vendelinka08
15. zář 2019

@mzacikova jelikoz nevis presne kdy ovulace byla tak tehotenstvi vyloucit nelze. Priznaky blizici se ovulace dle vlastnich zkusenosti vzdy citim nekolik dni...ale kdy je ten presny den nevim..pokud nemerim teplotu. A pokud se nepozorujes merenim..tak vlastne nemuzes vedet kdy k ovulaci presne doslo. Takze uvidis za par dni...

mzacikova
autor
16. zář 2019

Já mám bolesti, a to opravdu šílené, dva dny. Tak v té době, si myslím, že ovulace proběhne.
Ale i ty mám jen poslední 3 nebo 4 měsíce. Dřív jsem nepocítila nic. A nakonec to byly opravdu bolesti před MS. Přišla ráno a a hrozně silná.. Nikdy dřív jsem podle bolestí nevěděla, že MS dorazí.

hermanka88
16. zář 2019

@mzacikova my to asi teď necháme na klidnější období. Teď to bylo trošku stresové, počkáme, až budu více v pohode a zkusíme. Ono to asi taky udělalo svoje. Už je to podruhé teďka. Chce to se uklidnit a pak. Jako mrzí mě to,ale asi byl nějaký důvod,proč to nešlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru