Příznaky těhotenství. Měla jste některá?

26. led 2021

Ahojte, diskuzi je tu spousta, ale budu ráda za váš názor nebo zkušenost, spíše se asi chci vypovídat, případně uklidnit, než zkusím test 😀 Dnes bych měla mít termín MS, pár dní zpět šílená bolest v krku, uzliny, 38, pocení, a za dva dny v pohodě. Dnes na WC silný hlen. A pociťuji takový jakoby tlak v pochve. Samozřejmě, že rozhodně test, ale ještě chci počkat, jsem taková zmatená, mohla by taková "chřipka" být nějakým signálem? Zažila jste některá? Díky všem za odpověď 🙂

miselinna
26. led 2021

Já jsem měla pocity jakoby na mě něco lezlo, pár dní před očekávánou MS.. bohužel to nakonec tedy nedopadlo (biochemko) ale třeba by to příznak mohl být.. udělej si ráno test a máš jasno, už by se třeba aspoň duch ukázal, záleží tedy, kolik DPO vlastně jsi..

autor
26. led 2021

@miselinna ano určitě zkusím, počkám ještě zda ms nepřijde ale je to celé takové zvláštní 🙂 děkuji za tvou zkušenost

lachtanice86
26. led 2021

Ne

majena39
26. led 2021

Neměla jsem až takové dramatické příznaky. Ale něco na mě lezlo... Takže jsem si byla jistá, že tento měsíc nic a zrovna to vyšlo. Ale jestli to a tím souviselo... Těžko říct 🙄

michaelarousova
26. led 2021

Ja mela teda jen zvysenou teplotu,strasnou zimnici a celkive jsem byla unavena a nakonec zpetne bych rekla ze to bylo uhnizdeni☺️ Ale tohle mi vylo jen jeden den a pak nic ☺️ Nic me pak uz do terminu ms nebolelo nix jsem necitila☺️

miskatus
26. led 2021

Ahojky já mám dnes taky termín MS🙂 mám jen to ze mi je ráno zima ale zároveň cítím ze jsem spocena jiné příznaky nemám 🙂 test z dneška🙂

themuffin
26. led 2021

@miskatus gratuluji 😍😍

miskatus
26. led 2021

@themuffin dekuju♥️🙏

kacenka69
26. led 2021

@michaelarousova ahoj tak vám sem vpadam do konverzace, ale zarazila mě ta zimnice. Já totiž minulou středu jsem dostala šílené bolesti do podbrisku a ktomu neskutečná bolest v kříži a k tomu večer zimnice jako blázen. Ráno už zimnice nebyla, ale záda a břicho bolelo dal v různé intenzitě. Dnes už mě jen poboliva semtam břicho ( spíš nafoukla jsem) a trochu prsa. Mám spozdeni, ale testy zatím negativní do včerejška 🤷‍♀️ zajímavé.

themuffin
26. led 2021

@miskatus kéž bych taky našla takové čárky 🙏

michaelarousova
26. led 2021

@kacenka69 ja to mela fakt jen jedenden a ty bolesti bricha take..ale ted jsem teda 8tt a ta zimnice se me twda drzi porad a dost😂 to jsemv prvnim tehu nezazila..tak drzim pakce at se carka jeste objev☺️🌸

kacenka69
26. led 2021

@michaelarousova děkuji! U dcery jsem měla zase jen jeden den bolesti a krvaceni jak při ms a pak už vůbec nic. Žádné bolesti nic. Je to mazec 😂 tak uvidím, ale to čekání je šílené 🤦‍♀️

ema90
26. led 2021

Jako priznak si muzete diagnostikovat temer cokoliv 🤷🏼‍♀️
Treba i chripku nebo prujem.
Proste si zitra udelejte test, kdyz uz to mate dnes dostat.

obleceniahracky
27. led 2021

Ahoj mám negativní testy a 5 dní zpoždění menstruace. Vždy jsem měla maximálně 1-2 dny zpoždění. Jinak mi není nic kromě trošku citlivých bradavek. Achjo 😔

nikynikol25
28. led 2021

Já měla 2 dny 7 a 8dpo obrovské horečky že jsem byla do rána turch že jsem myslela ze na mě něco leze,takže jsem do sebe cpal paraleny.No pak to přešlo a ms nakonec nedorazila.Co jsem četla hodně holek to mělo podobně.Takze je to možné ale já věděla kdy ovulace přesně byla a zkoušela jsem test už 11dpo a byly tam krásné//.Ted po 2 letech znova tehu a úplně jiné než před prvním,kdybych si neudelala test tak vůbec ani nevím že jsem těhotná.Zadne příznaky ani ta horečka úplně se cejtim netehotna a to dneska začínám 10tt.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru