Ahoj maminky, holky,slečny či dámy 😊
Mám téměř 5 měsíční dceru.. (15.10. Ji bude 5.mes)
Ale mám menší problém.. Do teď mi MS probíhala normálně jak měla.. Už je to 4. den zpoždění..
Ale zhruba tak měsíc mi je pořád na zvracení hlavně ráno.. Začala jsem hodně jíst.. Stejně jako na začátku těhotenství s mojí malou Leylou 😏
Test negativní.. Nevíte co to může být..?
Samozřejmě test ukáže až po 14 dnech některé po 10 dnech to vim 😊 Myslíte že mohu být těhotná? 😏 Přítel si totiž nedává pozor no 😏 moc moc prosím co myslíte?
Přerušovaná soulož není antikoncepce. Takže pokud nepoužíváte nic jiného, tak těhotná být můžeš. Těch příkladů jak si přítel "dával pozor" se tu objevují stovky...Ve vašem věku bych rozhodně zvážila používání vhodné antikoncepce.
@journals No zakladatelka prave pise, ze si pritel nedaval pozor...
Kazdopadne nemusis byt jeste nutne tehotna, negativni test pri 4dennim zpozdeni je uz zvlastni a pokud mas nevonosti uz mesic, tak by to asi casove na 'jen' tehotenske nevonosti nevychazelo. Zkus si jeste udelat test za par dni, popr. se stav na gynde kvuli vylouceni tehotenstvi a potom bych zkusila jit normalne k obvodni resit tu nevolnost zvlast.
@magda001 jelikož reaguješ tak podrážděně, tak myslím, že těhotná jsi 😂😂😂😂
Jinak nepíšeš zda kojíš, nebo ne.....já kojím, kojím dost, ms mi chodí hooodně nepravidelně kvůli tomu, a hlad mám taky pořád.... těhotná,ale nejsem 😃
Vydrž pár dní a udělej další test,nebo si zajdi na krev k dr 😉
Držím palce,ať to dopadne tak či tak..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Můžeš, nemusíš opakovala bych test za pár dnu znova, nebo zkusila koupit clear blue ten by měl ukázat už lepší výsledky než klasický test. . . nebo k dr 🙂