Příznaky těhotenství, ale test negativní. Co to může být?

magda001
4. říj 2018

Ahoj maminky, holky,slečny či dámy 😊
Mám téměř 5 měsíční dceru.. (15.10. Ji bude 5.mes)
Ale mám menší problém.. Do teď mi MS probíhala normálně jak měla.. Už je to 4. den zpoždění..
Ale zhruba tak měsíc mi je pořád na zvracení hlavně ráno.. Začala jsem hodně jíst.. Stejně jako na začátku těhotenství s mojí malou Leylou 😏
Test negativní.. Nevíte co to může být..?
Samozřejmě test ukáže až po 14 dnech některé po 10 dnech to vim 😊 Myslíte že mohu být těhotná? 😏 Přítel si totiž nedává pozor no 😏 moc moc prosím co myslíte?

iwet91
4. říj 2018

Můžeš, nemusíš opakovala bych test za pár dnu znova, nebo zkusila koupit clear blue ten by měl ukázat už lepší výsledky než klasický test. . . nebo k dr 🙂

magda001
autor
4. říj 2018

@iwet91 Děkuji.. Nejvíc mě štve že mám bolesti jako bych měla ms dostat a pořád nic.. :/ jinak ty bolesti trvají už déle asi tak 10 dní :/

journals
4. říj 2018

Přerušovaná soulož není antikoncepce. Takže pokud nepoužíváte nic jiného, tak těhotná být můžeš. Těch příkladů jak si přítel "dával pozor" se tu objevují stovky...Ve vašem věku bych rozhodně zvážila používání vhodné antikoncepce.

magda001
autor
4. říj 2018

@journals Dámo asi byste si to měla pořádně přečíst 🙂 Nedával!! Pozor ;) už jednu dceru mám 🙂 zvládnu klidně i další to že mi je 18 skoro 19 neznamená že bych to nezvladla nebo tak něco.. Znám holky kterým je 17 a mají tři děti bože 😂😂

journals
4. říj 2018

@magda001 Tak v tom případě nechápu na co se ptáš... co to asi případně tak může být

journals
4. říj 2018

@magda001 To je argument, že znáš děti co mají už tři deti... tak je to vlastně v pohodě! 😖

ai30
4. říj 2018

@journals No zakladatelka prave pise, ze si pritel nedaval pozor...

Kazdopadne nemusis byt jeste nutne tehotna, negativni test pri 4dennim zpozdeni je uz zvlastni a pokud mas nevonosti uz mesic, tak by to asi casove na 'jen' tehotenske nevonosti nevychazelo. Zkus si jeste udelat test za par dni, popr. se stav na gynde kvuli vylouceni tehotenstvi a potom bych zkusila jit normalne k obvodni resit tu nevolnost zvlast.

journals
4. říj 2018

@ai30 Jojo, už vidím 😎 v tom případě nechápu na co se ptá. Těhotná být může (a nemusí), takže se asi bude muset ptát na gynekologii a ne na internetovém fóru...

magda001
autor
4. říj 2018

@ai30 Děkuji za radu 🙂 jste hodná 🙂

magda001
autor
4. říj 2018

@journals Nevím o co vám jde já pouze zeptala kvůli svým potížím pokud se vám něco nelíbí či si sama nevíte rady tak nepište nestojím o to 🙂 stojím o RADU! 🙂

journals
4. říj 2018

@magda001 Jediná rada je buď počkat a zkusit test opakovat, nebo si zajít k lékaři na krev. Nic jiného zde nikdo nevymyslí.

aguaverde
4. říj 2018

@magda001 jelikož reaguješ tak podrážděně, tak myslím, že těhotná jsi 😂😂😂😂

Jinak nepíšeš zda kojíš, nebo ne.....já kojím, kojím dost, ms mi chodí hooodně nepravidelně kvůli tomu, a hlad mám taky pořád.... těhotná,ale nejsem 😃
Vydrž pár dní a udělej další test,nebo si zajdi na krev k dr 😉

Držím palce,ať to dopadne tak či tak..

magda001
autor
4. říj 2018

@aguaverde Kojím ale zatim jsem měla ms pravidelnou tak je možné aby teď byla nepravidelná..
Podrážděná.. Jsem dost nepříjemná noo.. 😏 Omlouvám se...

aguaverde
4. říj 2018

@magda001 tak ono to ovlivní cokoliv, třeba ti nedělá dobře změna počasí a tělo reaguje takhle....taky se mohla spustit štítná žláza (to by odpovídalo podrážděnosti i nepravidelné ms)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru