Příznaky těhotenství, ale negativní test

leesungji
25. zář 2017

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zda je možné, abych byla těhotná. Je to uz 21 dni od pohlavního styku. Trapi me da se rict těhotenske priznaky, kolikrat jsem zvracela, moc nemuzu jist a hodne me poboliva hlava, sem tam me picha v podbrisku. Boli me prsa a i když někomu se tohle stava normalne pred MS, ja nic takového nemivam. Nerada bych to pripisovala tehotenstvi, protoze bych pak byla zbytecne zklamaná. Nicméně zkoušela jsem dva testy, kolem 14. dnu a oba vysli negativní. Navic jsem vcera dostala MS, ale porad mam takovy zvláštní pocit, ze by to prece jen jeste mohlo vyjit. Je tu nekdo, kdo mel podobne zkusenosti, nebo případně mi to chcete vyvrátit? Nemyslim si, ze by to mohlo byt stresem, nebo chtenim miminka. Sama jsem si to celou dobu radsi ani nepripoustela, protoze vim, co by to se mnou udělalo, kdybych tomu zacala verit.

corry21
25. zář 2017

@leesungji pokud máš test negativní, tak příznaky co popisuješ k tehotenstvi nepatří. Musela bys mít vyšší hcg, protože tento hormon způsobuje příznaky, a test by ho už zachytil. Zvlášť pokud jsi dostala ms, se přikláním k tomu, že potíže patřily k pms... Taky jsem to tak mívala. Hodně štěstí při snažení 🙂

neria55
25. zář 2017

@leesungji zcela pravděpodobně těhotná nejsi, test negat., Ms dorazila...ty příznaky mohou být nějaká viróza nebo vsugerované, nebo součást PMS 🙂

leesungji
autor
25. zář 2017

Diky, no ja pms nemam zadne, a bylo by to dost brzo. Maximalne me boli bricho 3 dny pred a ne tri tydny. Ale asi se budu muset smirit s tim, ze to proste nevyslo. Pro nas je to dost tezke, protoze mam partnerku, takze se s darcem tak casto nevidime, abychom to mohli zkouset porad. Takze jsem tak nejak doufala, ze uz konecne. Ale děkuju moc 🙂

beruda
25. zář 2017

@leesungji Nechci ve vás vzbuzovat plané naděje, ale některé ženy mají velmi nízkou hladinu HCG a mají tedy test pozitivní až mnohem později a mohou i menstruovat. Třeba jste těhotná byla, ale neudrželo se to. Můžete zkusit znovu test, ale spíš si myslím, že jste potratila.

listopadka1
25. zář 2017

myslim, ze vsechny vase priznaky zpusobila psychika. taky jsem to tak mivala, kdyz jsme se snazili. nakonec kdyz jsem otehotnela, vubec zadne priznaky jsem nemela, protoze jsem to necekala 🙂 jestli jsou testy negativni a prisla ms, tak tehotna urcite nejste.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru