Ahoj zdravím vás 🙂
Mám k vám dotaz,poslední dobou hodně čtu příspěvky tady na konikovi tak jsem si řekla, že se vás zeptám na zkušenosti/názory.
S přítelem se momentálně snažíme o miminko.Plodné dny byly 21.-27.4 ( ovulace 26.4) dle výpočtu v kalendáři,MS mám pravidelnou.
Od 27.4 večer jsem měla [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | bolesti v podbřišku]],které v menší intenzitě jsou do dnes,bolí mě prsa,často chodím na malou,30.4-jsem se malém pozvracela když jsem si dala malé pivo.
Na testovani je si myslim ještě hodně brzo ale zajímá mě jestli moje "potíže" jsou normální v eventuálním těhotenství a některá z vás to také takhle brzo po ovulaci měla ??
Kdy testovat ? Další MS má být 10.5,četla jsem,že lze udělat test již 9 dní od ovulace to vychází na 5.5..má cenu testovat ,obávám se že do úterý další týden nevydržím 😃
DĚKUJU ZA ODPOVĚĎI.
10.5 ale jak sem psala v příspěvku tak sem četla,že již 9 dní od ovulace lze udělat test,protože jsem nedočkáva a nevydržim nejspíš do dalšího týdne :(😀
Jestli byla ovulace 26.4 a 27.4 jsi pocitovala tyto příznaky, tak v žádném případě nelze tvrdit ani vyvrátit,že se jedná o těhotenství. Samo tělo ani v 1.týdnu těhotenství neví...
Nejlepší je testovat až když bude MS meškat. Ted je ještě vážně brzy a nic nezjistíš.
@simca96 Za odběr zaplatíš taky 🙂
@simca96 To jsem take slychavala-neutracej zbytecne za testy.Ale ten test s krve mi prijde drazsi.Ja koupila u dr.maxe ovu test za cca 75kc?A je jich tam sest nebo sedm.Nejsem si ted jista.Kdyz si ho koupis po taji,nikdo ti nic vycitat nebude.Ja uz byla po roce cekani zoufala a kupovala ostosest.Az nakonec...Mam tu malou berusku v brisku🙂Stoji to zato.Za tech 75kc nezbohatnes ani neshudnes.To jsem si rikala porad.I kdyz ono sice kdyz si to pak sectes...Ale nesmis si to pripoustet.Moc Ti to preji aby Ti to vyslo.Drzim palecky a nyslim natebe:-P
@simca96 Mela jsem to same🙂Zacala mi ukazovat druhou carku slabounce,a intenzita se dnem co den zvysovala.Ja to prvne taky nechapala,protoze jsem mela uz davno po ovu.Az holky srpnovky me zacali ujistovat ze jsem tehotna.Taky jsem si myslela ze si to vsugerovavam.Zacal se mi zvedat zaludek,bolet me podbrisek jako bych to mela kazdou chvilku dostat,a pak jsem 9den po ovulaci zaspinila a uz jsem se s tehotenstvim a nadeji loucila.Mela jsem to dosta 4Ledna,a 3 jsem si udelala tt a byl slabe pozitivni🙂Ale ty ovu byli pozitivni uz nekolik dni predtim //.Takze ti drzim palecky.Zkus to zitra znovu jestli bude silit..
Já mám třeba na ovu testu slabou první čárku pořád :/ ať si ho udělám kterýkoliv den v cyklu...
@kastanek87 já použila ovutest tedka poprvé takže vůbec nevím :-O
@simca96 máš pravdu není tam nic vidět... Ale někdy to nejde vyfotit. Zkus test za dva dny a třeba už tam bude ;)
@simca96 tak když jsem si tu fotku zvětšila , tak mi přijde že tam něco vidím 🙂 kolikátý den po ovu jsi?
@kastanek87 no ovu byla 26,takze 8-9 den
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@simca96 Kdy máš mít terním MS?