Dobrý den, přikládám foto já osobně si myslím že nejsou dvě ale k věci příznaky mám vynechaná menstruace (neberu moc v potaz protože po vysazení prášku mrška chodí jak chce ) prášky jsem vysadila před rokem to by už nemělo mít vliv zvracení jen jednou bolest prsou asi cca už 4 dny ale jen občasné takové návali na břichu se mi udělala strie a na obličeji akné přibrala jsem za měsíc 5 kg ( ale vánoce takže asi každý zná) pořád bych spala máte tip co jiné než těhotenství ve středu jdu na gyndu tak zjistím jestli tam nemám vetřelce
@jituskamou myslim, ze test je negativni. Pripadne zkuste udelat dalsi od jineho vyrobce 😉 ale pokud mesicky nedorazi, tak jistota je gynda 😉 jinak priznaky, ktere popisujete mohou souviset jak s tehotenstvim, tak i s blizici se menstruaci 😉 mela jsem to stejne pri prvnim pokusu o tehu, priznaky stejne a test negativni 😉
@dvorakk5 vím že by to mohli být menzes ale nikdy jsem neměla takové příznaky protože jsem chodila na vyvolavacky pak přišla sama no další měsíc nic teď čekám ale už je to déle než 40 dní cyklus
@gruyerre strie prý nikdy jsem to neměla
@dvorakk5 byla jste těhotná nebo ne nakonec
Slaboučkou tam vidím, zkus za 2 dny další.
@martina_cz děkuji to nebude potřeba za dva dny jdu na gyndu
@jituskamou pokud jsi na začátku, což podle čárky ano tak tam dr. nic neuvidí. Třeba tě pošle na odběry ty řeknou více.
@martina_cz já du na preventivní prohlídku tak to spojíme stím vždy mi na menstruaci dával vyvolavacku teď se bojím kdybych byla nemohla bych o to prijit
@jituskamou poprve ne a na podruhy pokus ano 😉 v obou dvou pripadech byly priznaky stejne, proto to bylo tak zavadejici 😉 ale nejlepsi bude stejne konzultace na gynde 😉
Na testu vidím slaboučkou 2 čárku.. ja měla tyhle čárky falešné čárky pořád a nebyla jsem těhotná , a ty strie si myslím že máte s toho že jste přibrala za měsíc tak rychle 5 kg.. ale jinak vám držím palce at vám test sílí at vám to vyjde.. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jituskamou na testech slabou druhou čárku vidím. A co jsou ty poslední dvě fotky? 😀