Zdravím všechny ženy... Chtěla bych se Vás zeptat.
15.3. 17.3. , zde 22.3.= ovulace. Jsem měla s přítelem styk, dva dny na to mě hrozně bolel podbřišek , nalila se mi prsa, jsou bolavá a
cítím v nich pnutí tlak (asi jako když se ženě nalévají prsa mlékem) 🙂 a včera večer jsem si všimla výtoku, takový jsem nikdy neměla, výtok je bílý bez zápachu, nepálí, nemám problémy při močení... Ty bolesti podbřišku někdy střílejí do zad
do kříže. Ještě info PM byla 8.3.020 cyklus 28 dní, ovulace proběhla toho 22.3. až 25.3. cca, mám cca 8 dní do další menstruace, vím test ukáže, ale možná se tu najde někdo kdo je zkušený a měl podobné příznaky a samozřejmě //na testu. Moc děkuji za odpověď a přeji všem zdraví štěstí
Ahoj prosím radu, 24.10. Byla poslední menses. 9.10. nechraneny styk( snažíme se o miminko) , po týdnu až do teď bolesti prsou , pnutí, jsou nalita a každým dnem k menses bolí víc a víc, cítím i v nich bodani , občas citlivé bradavky a slabé a silnější bolesti podbrisku , další menses bych měla dostat 21.11. Cyklus normálně 28 dní, dnes tt negativní. Myslíte že můžu být v tom? Samozřejmě že počkám jestli se mensss dostavi či ne dnes toho další tt , tohle u prvního neznám, tohle sem měla až později ;) díky za rady
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikytavaneska to jsem měla taky.
Hlavní přiznak u mě byl právě ten výtok.
A všimni si třeba ranní moči, je hustší a tmavší u těhotných. Nebo taky kovová pachuť v puse.